ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο νέος επικεφαλής της παράταξης Κατσιφάρα

    Ημερομηνία:

    Ο εκλεγμένος στην Αιτωλοακαρνανία, Γιάννης Λύτρας, είναι από σήμερα, ο νέος επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας «Δικαίωμα στην Πρόοδο» μετά την προ ημερών αποχώρηση του Απόστολου Κατσιφάρα.

    Κατά τη διάρκεια της εσωπαραταξιακής εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, ο Γιάννης Λύτρας έλαβε την πρωτιά με 8 ψήφους έναντι 5 που έλαβε ο συνυποψήφιός του Κώστας Καρπέτας από την Αχαΐα, ενώ κατά τη διαδικασία υπήρξαν και τρία λευκά.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το όνομα του οποίου ακουγόταν εντόνως τις τελευταίες ημέρες, γνωστοποίησε ότι θα έθετε υποψηφιότητα μόνο σε περίπτωση που υπήρχε ομοθυμία στην παράταξη. Κάτι τέτοιο δεν έγινε μιας και οι έτεροι δύο υποψήφιοι δεν έκαναν πίσω και έτσι αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της θέσης του επικεφαλής, στην μετά Κατσιφάρα εποχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε μερική ετυμηγορία κατέληξαν οι ένορκοί στη δίκη του Diddy – Διαφώνησαν στην πιο σοβαρή κατηγορία

    Οι ένορκοι στη δίκη του Sean «Diddy» Combs θα συνεχίσουν να συνεδριάζουν αφού...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο “βασικός” στα δημοσιογραφικά ηνία της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΦΩΤΟ! Αντικατέστησε τον Δ. Τριανταφυλλόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83/

    Γκάλης: Θα μπορούσα να είχα παίξει μπάσκετ μέχρι τα 40 μου – Βίντεο – Στην ίδια σκηνή με τους Αντετοκούνμπο

    Ο Νίκος Γκάλης φιλοξενήθηκε στο «Σταύρος Νιάρχος» και την εκδήλωση «Bigger...