ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο σωσίας του Κώστα Πελετίδη

    Ημερομηνία:

     Ο καθηγητής γιόγκα Abhay Javakhedkar, είναι ο σωσίας… του Κώστα Πελετίδη! Αν εξαιρέσουμε τα… μαγουλάκια του!
    Ο Abhay Javakhedkar, o οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του και όχι μόνο, κατάγεται από την  Πούνε που είναι η 8η μεγαλύτερη πόλη της Ινδίας και δεύτερη μεγαλύτερη στην πολιτεία Μαχαράστρα μετά το Μουμπάι (πρώην Βομβάη).

    Η Πούνε σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει 3.115.431 κατοίκους, ενώ η μητροπολιτική της περιοχή έχει 5.049.968 κατοίκους. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 560 μέτρων στο οροπέδιο Ντέκκαν, στην δεξιά όχθη του ποταμού Μούθα.

    Κι όμως, ο Abhay Javakhedkar θα μπορούσε να είναι ο σωσίας του Δημάρχου της Πάτρας καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

    ICECAP
    ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο σωσίας του Κώστα Πελετίδη
    ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο σωσίας του Κώστα Πελετίδη
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το αιματηρό έθιμο του Πάσχα που άλλαξε για πάντα τη ζωή της μικρής Αλεξίας – Ζει με 95% αναπηρία

    Ήταν Πάσχα του 2019 και η οικογένεια Σαμαρτζή γιόρταζε...

    Τάματα, χρήματα και …καμπάνες έκλεβε εγκληματική ομάδα που “χτύπησε” δεκάδες ναούς

    Δεκάδες κλοπές χρημάτων, αλλά και ταμάτων και ...καμπανών από ναούς σε...