ΠΑΤΡΑ: Ιδού οι 5 που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό και απαγωγή! Πότε θα απολογηθούν

    Ημερομηνία:

    Προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή, ζήτησαν και έλαβαν σήμερα, οι πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 45χρονου άνδρα, που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στο Παυλόκαστρο Πατρών, βαριά χτυπημένος και δεμένος, σε χέρια και πόδια.

    Οι κατηγορούμενοι  θα οδηγηθούν ενώπιον του Ανακριτή Πατρών, το πρωί της Παρασκευής, 7 Φεβρουαρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του, ιδιαίτερα κρίσιμη.

    Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.:

    Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, πέντε ημεδαποί άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

    Ειδικότερα, στις 03-02-2025, τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ο ένας κατηγορούμενος ευρισκόμενος σε διαμέρισμά του, μαζί με έναν συγκατηγορούμενό του και έναν ημεδαπό άνδρα, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον τελευταίο, με τα άκρα του, καθώς και με τη χρήση τέμνοντος και θλώντος οργάνου, αφήνοντάς τον στο εσωτερικό του διαμερίσματος αιμόφυρτο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ενώ τον ακινητοποίησε δένοντάς τον με κορδόνια στα άκρα του.

    Στη συνέχεια και μετά από επικοινωνία του κατηγορούμενου, μετέβησαν στο διαμέρισμά του τα δύο αδέλφια του και ο πατέρας τους, οι οποίοι από κοινού με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, μετέφεραν το θύμα δεμένο, αιμόφυρτο και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε επαρχιακή περιοχή της Αχαΐας, όπου τον εγκατέλειψαν.

    Ο τραυματίας εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας (03-02-2025), στο σημείο που τον είχαν εγκαταλείψει και αφού παρελήφθη από σταθμό του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σερβία: «Θέλουμε εκλογές!» – Περίπου 140.000 κόσμος διαδήλωσε στο κέντρο του Βελιγραδίου

    Περίπου 140.000 διαδηλωτές, σύμφωνα με ανεξάρτητο οργανισμό, διαδήλωσαν χθες Σάββατο...

    ΤΥΧΕΡΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΙ: Ο Δήμος διέγραψε 218.000 κλήσεις! ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ

    Σε μια μάλλον υποτονική συνεδρίαση, με εμφανή την απουσία...

    Τέλος χρόνου για τους κακοπληρωτές με υψηλές ανεξόφλητες οφειλές – Έρχεται την Δευτέρα νέος κατάλογος μεγαλοφειλετών

    Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) θα δημοσιοποιήσει...

    AΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΟΛΑ: Απερρίφθη η ένστασή της

    Εξελίξεις στην υπόθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα. Με απόφαση...