ΠΑΤΡΑ: Ιδού τα χάλια της οδού Αυστραλίας – Εριξαν… πέντε τσουβαλάκια άσφαλτο με βροχή

    Ημερομηνία:

    Από δρόμο βιτρίνα που ήταν πριν από μερικά χρόνια, η οδός Αυστραλίας έχει μετατραπεί σε έναν δρόμο γεμάτο από λακκούβες.

    Τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των οδηγών που περνάνε σε καθημερινή βάση από εκεί είναι πολλά και πριν από μερικές μέρες έγινε και μια σχετική ανάρτηση στα social media με φωτογραφίες από τον δρόμο.

    Στη συνέχεια οι υπηρεσίες του δήμου έστειλαν συνεργείο (προφανώς διαβάζοντας την ανάρτηση) και προσπάθησαν να καλύψουν τις λακκούβες ρίχνοντας λίγη άσφαλτο. Σύμφωνα όμως με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, κάτοικο της περιοχής δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.

    Ο ίδιος γράφει: «Αφού έπεσαν αρκετά αυτοκίνητα μέσα στις λακκούβες, ήρθε συνεργείο  του Δήμου με πέντε άτομα και έριξαν πέντε σακουλάκια άσφαλτο. Αυτό κατά τους αρμοδίους γιάτρεψε την κατάσταση της οδού Αυστραλίας που χρόνια τώρα μας βασανίζει.

    Σειρά έχουν να μεγαλώσουν οι υπόλοιπες λακκούβες που τώρα είναι πιο μικρές. Εδώ τα νερά και οι λακκούβες έχουν γίνει καθημερινό μας βίωμα».

    Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τον Αλέξανδρο Σκούρτη της Ολυμπιάδας υποδέχθηκε ο Κώστας Πελετίδης – Χάλκινος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Athletics

    Τον Αλέξανδρο Σκούρτη, αθλητή της Ολυμπιάδας Πατρών, που κατέκτησε...

    Οι πέντε διανοίξεις δρόμων που θα δώσουν τη μεγαλύτερη ανάσα στο κυκλοφοριακό της Πάτρας

    Προτεραιότητα στις διανοίξεις πέντε βασικών οδικών αρτηριών της Πάτρας...

    Και επίσημα Αντωνόπουλος στην Παναχαϊκή

    Η Παναχαϊκή Γ.Ε. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της...

    Συναγερμός στη Στοκχόλμη: Λεωφορείο έπεσε σε στάση, αναφορές για τρεις νεκρούς και αρκετούς τραυματίες

    Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Στοκχόλμης την Παρασκευή, καθώς...