ΠΑΤΡΑ: Ιδού το κορονοπάρτι της Γεροκωστοπούλου – ΦΩΤΟ! Εκλεισε η εστίαση και ο “Κοκ”… καλούσε κόσμο! Εγινε της κακομοίρας

    Ημερομηνία:

    Το «σύνθημα» δόθηκε στις 12 τα μεσάνυχτα, όταν η εστίαση έκλεινε λόγω των μέτρων που ισχύουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου: «Ολοι στις 12 στην Γεροκωστοπούλου» έγραφε στο instagram γνωστός διοργανωτής πάρτι με το προσωνύμιο «Κωκ»! Και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες… εκατοντάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του προκειμένου να διασκεδάσουν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) στον πεζόδρομο! Είχαν προμηθευτεί αλκοόλ από περίπτερα και κάβες, και το πάρτι κράτησε… μέχρι το ξημέρωμα και μάλιστα σε μικρή απόσταση (μόλις 100 μέτρων) από το κτίριο της Αστυνομίας. Κορονοπάρτι στην Γεροκωστοπούλου είχαν γίνει και κατά την διάρκεια του περυσινού λοκ ντάουν, και όλα δείχνουν ότι επαναλαμβάνονται. Την ίδια ώρα η εστίαση αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες καθώς λειτουργεί χωρίς μουσική και μάλιστα κατεβάζει ρολά… τα μεσάνυχτα!

     

    Το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκαν αρκετά κορονοπάρτι, και σε  σπίτια! Η ενημέρωση γίνεται μέσω διαδικτυακών εφαρμογών, όπως viber και whatsapp και φυσικά μέσω γνωστών και φίλων τηλεφωνικώς, τηρώντας ευλαβικά τον όρο της μυστικότητας. Φυσικά και απαγορεύεται η «δημοσιοποίηση» των συγκεκριμένων πάρτι, ακόμη και μέσω των social media μέσω των “stories” που λατρεύει η νεολαία!

     

    Άνθρωποι από τον χώρο της εστίασης καταθέτουν τις αντιρρήσεις, την οργή και τους φόβους τους για ένα μέτρο που χαρακτηρίζουν «παράλογο» (την απαγόρευση της μουσικής). Από τα ξημερώματα της 30ης Δεκεμβρίου 2021, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, βάσει του νέου πρωτοκόλλου, που με μεγάλη καθυστέρηση, επιβλήθηκε μετά τα Χριστούγεννα, εν μέσω επελάσεως της Όμικρον μετάλλαξης, είναι υποχρεωμένα να κλείνουν εσπευσμένα τις πόρτες τους στο κοινό στις 12 τα μεσάνυχτα. Συγχρόνως, έχει επιβληθεί  και το μέτρο της «καταστολής» της μουσικής.

    ICECAP

    Σίγησαν όλα τα ηχεία στην εστίαση, τα μπαρ και τα κλαμπ. Μάλιστα σχεδόν σε καθημερινή βάση αστυνομικοί και στην Πάτρα, κάνουν περιπολίες για να  «προειδοποιήσουν» τους υπευθύνους καταστημάτων για τις κυρώσεις που τους περιμένουν, αν δεν συμμορφωθούν, προετοιμάζοντας ψυχολογικά για την άτακτη αποχώρησή τους και τους πελάτες.

     

    Άνθρωποι από τον χώρο της εστίασης είδαν σε πραγματικά νούμερα τα έσοδα των καταστημάτων τους να πέφτουν, άκουσαν πελάτες να διαμαρτύρονται, και πλέον… σηκώνουν τα χέρια ψηλά: «Αν λειτουργούσαμε όπως ξέρουμε,. Με κανόνες, δεν θα υπήρχαν τα ανεξέλεγκτα κορονοπάρτι» λένε χαρακτηριστικά!

     

    ΠΑΤΡΑ: Ιδού το κορονοπάρτι της Γεροκωστοπούλου - ΦΩΤΟ! Εκλεισε η εστίαση και ο "Κοκ"... καλούσε κόσμο! Εγινε της κακομοίρας ΠΑΤΡΑ: Ιδού το κορονοπάρτι της Γεροκωστοπούλου - ΦΩΤΟ! Εκλεισε η εστίαση και ο "Κοκ"... καλούσε κόσμο! Εγινε της κακομοίρας

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση στο Νότιο Πάρκο για την παιδική παχυσαρκία

    Η 6η ΥΠΕ, το Εργαστήριο Υγιεινής και το ΠΜΣ...

    Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά – 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

    Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν οι ναυτεργάτες την Πέμπτη...

    Δυτ. Ελλάδα: «Παλεύω για το παιδί μου» – Ο πατέρας της 4χρονης Παρασκευής συγκλονίζει

    «Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα που χαλάω, αλλά ο...

    Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Η σαστισμένη on air αντίδραση δημοσιογράφου την ώρα της δόνησης

    Σεισμός 6,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/4) κοντά...