ΠΑΤΡΑ: Ικανοποίηση των ιδιοκτητών ψησταριών – Κάνει πίσω ο ΣΚΕΑΝΑ

    Ημερομηνία:

     

    Τα βρήκαν τελικά οι του Δ.Σ. του ΣΚΕΑΝΑ και ειδικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Γιατράς με τους ιδιοκτήτες ψησταριών που διαμαρτύρονταν για την απόφαση να μην επιτραπεί η υπαίθρια εστίαση έξω από τα καταστήματα (ψητοπωλεία κλπ) τις ημέρες του Καρναβαλιού με πρόσχημα… την εικόνα της πόλης. Ο κ. Γιατράς «τα έβαλε» και «ολίγον τι» με τους δημοσιογράφους δήθεν ότι… «μετέφεραν αποσπασματικά» τις δηλώσεις του, όμως την ίδια ώρα δεκάδες καταστηματάρχες εστίασης ευχαριστούσαν την «Πελοπόννησο» για την ανάδειξη του θέματος και τελικά την νέα συμφωνία που επετεύχθη. Οι καταστηματάρχες δήλωναν και χθες πως είναι στο πλευρό του ΣΚΕΑΝΑ στην πρσπάθειά του να πατάξει το φαινόμενο των ανεξέλγκτων υπαίθριων ψησταριών το τριήμερο του Καρναβαλιού από κάποιους που θέλουν να κάνουν «αρπαχτές» και χωρίς να είναι η δουλειά τους προσφέρουν με το αζημίωτο αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα. Όμως δεν είναι δυνατόν να εμποδίζονται και όσοι έχουν άδεια εστίασης και ελέγχονται από όλες τις υπηρεσίες, να μην μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντας του σε ψησταριές που θα τοποθετηθούν ακριβώς έξω από τα καταστήματά τους.

     

    GLEARNET

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΑ

    «Σε συνέχεια δημοσιεύματος σε ηλεκτρονικα site περί «βολών» και «μαχαιριών» σχετικά με την υπαίθρια εστίαση, κυρίως των ψησταριών είναι σημαντικό να τοποθετηθούμε με ακρίβεια βάση των πραγματικών γεγονότων: Οι δηλώσεις οι οποίες αναφέρονται έχουν μεταφερθεί ,αποσπασματικά και σε ελεύθερη απόδοση του συντάκτη απο μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ ,την Δευτέρα 13/2. Τόσο σε αυτή όσο και σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις ,στις συναντήσεις με φορείς της πόλης και καθώς και ανώτατους αιρετούς ,η επιχειρηματολογία του ΣΚΕΑΝΑ προστάτευσε την οργανωμένη εστίαση και ακόμα περισσότερο τα ψητοπωλεία που όλο τον χρόνο ασκούν αυτή την δραστηριότητα! Αποτελεί αντίφαση να παρουσιαζόμαστε απολογούμενοι σε αυτούς που οφείλουμε να προστατεύσουμε και με όλες μας τις ενέργειες υπερασπιστήκαμε! Κακόβουλα η συζήτηση στρέφεται σε αυτούς που πλήττονται περισσότερο απο όλους τους υπόλοιπους .

    Η μεγάλη ευθύνη είναι να διασφαλίσουμε την δουλειά τους και όχι με άλλοθι το έθιμο,να δείξουμε ανοχή σε πλανόδιους και αυτό αυτοπροσδιοριζομενους επαγγελματίες εστίασης»!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Norman Foster: Το ιερό τέρας της αρχιτεκτονικής αλλάζει τα δεδομένα στο design των mega yacht

    Από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, στο γραφικό...

    Πάτρα – φωτό: Φωτιά σε σκάφη στα Αραχωβίτικα

    Δύο σκάφη που βρίσκονταν στην Μαρίνα των Αραχωβιτίκων τυλίχθηκαν...

    Η ιδανική διαφορά ηλικίας στο ζευγάρι – Αποκαλυπτικές έρευνες στην Ελλάδα και τον κόσμο

    Στην Ελλάδα, αν και οι συστηματικές ακαδημαϊκές μελέτες πάνω...

    Δημήτρης Παλούμπης: Προτάσεις για την επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

    Σε ανάρτησή του ο γνωστός πατρινός έμπορος, Δημήτρης Γ....