ΠΑΤΡΑ: ∆ίκες και στο πρώην δημοτικό κτίριο στη Μαιζώνος

    Ημερομηνία:

    Το «πράσινο φως» για την µετατροπή του πρώην δημοτικού κτιρίου  της οδού Μαιζώνος (κτίριο Ανδρικάκου) σε συμπληρωματικό ∆ικαστικό Μέγαρο, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα στο ισόγειο να διεξάγονται δίκες εφόσον θα διαµορφωθούν δύο τουλάχιστον αίθουσες – ακροατήρια, παράλληλα µε την φιλοξενία των δικαστικών υπηρεσιών στο τριώροφο κτίριο, θα δώσει τις επόµενες ηµέρες το Υπουργείο ∆ικαιοσύνης.

    «Εντός των επόµενων ηµερών θα είµαστε σε θέση να υπογράψουµε τη σύµβαση για την στέγαση των πολιτικών και ποινικών δικαστηρίων σε ένα επιβλητικό κτίριο, που θα λειτουργήσει ως συµπληρωµατικός χώρος, εµβαδού 1.500 τ.µ., που θα δίνει τη δυνατότητα στις δικαστικές υπηρεσίες, στους δικηγόρους και τους διαδίκους να έχουν έναν χώρο αξιοπρεπή, όπου µε άνεση θα απονέµεται η δικαιοσύνη», δήλωσε ο Υφυπουργός ∆ικαιοσύνης Ιωάννης Μπούγας, µε αφορµή την παρουσία του στην Πάτρα.

    Ο ίδιος, µάλιστα, θέλησε να κάνει αυτοψία στο κτίριο που πρόκειται να µισθώσει το Υπουργείο και εντυπωσιάστηκε από την αρχιτεκτονική, τους χώρους που διαθέτει και το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο νυν ∆ικαστικό Μέγαρο και θα λειτουργήσει ιδανικά ως συµπληρωµατικός χώρος, κατάλληλος για τη στέγαση της ∆ικαιοσύνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να σας ραγίσουν την καρδιά

    Λοιπόν, συνέβη ξανά: Αυτό το άτομο για το οποίο...

    Πικάντικο μοσχαρίσιο συκώτι με κρεμμύδια και ντομάτα

    Αυτός είναι ένας Επτανησιακός μεζές, που σιγομαγειρεύεται στην κατσαρόλα. Στην Κέρκυρα το λένε...

    Απίστευτο: Μία 20χρονη είχε ανεξέλεγκτους οργασμούς «στα καλά καθούμενα» – Η θεραπεία που έλυσε το πρόβλημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%af%ce%b1-20%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%84%ce%bf/

    Πώς οι Ιταλοί έγιναν πλουσιότεροι από τους Άγγλους – Ανατροπή στην Ευρώπη

    Η Βρετανία έχασε το προβάδισμά της έναντι της Ιταλίας...