Πάτρα: Ημερίδα για τις επιπτώσεις της πανδημίας την Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Ο αθλητικός σύλλογος «Κένταυρος» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το περιοδικό «Πατρινόραμα» οργανώνουν μία αθλητική Ημερίδα με θέμα: «Η επίδραση της πανδημίας στον αθλητισμό και γενικότερα στο ευρύτερο σύνολο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου «Royal» (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Aκτή Δυμαίων 51 στην Πάτρα την Δευτέρα 13/12/2021 στις 6 το απόγευμα.

    Ομιλητές θα είναι ο Ακαδημαϊκός Γεώργιος Νεκτάριος Λόης, ο πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών- Καθηγητής Ιατρικής Φυσικής Γεώργιος Παναγιωτάκης, ο Καρδιολόγος Γεώργιος Μακρής, ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου και Ορκωτός λογιστής Γεώργιος Παππάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής Δημήτρης Αργυρόπουλος, η γνωστή δημοσιογράφος-Αθλητικογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, οι πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές Παναγιώτης Φασούλας και Γιάννης Τσουμής, ενώ θα παρέμβουν μέσω skype ο διεθνής τερματοφύλακας Ηλίας Ατματσίδης και η πρωταθλήτρια κολύμβησης Στελλίνα Απλαντή.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Στο σφυρί” φιλέτο του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%86%cf%85%cf%81%ce%af-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9-%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b9/

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Να μην κλείσουν τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ

    Εργαψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας /...

    ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΝΔ: 2.000 νέα μέλη και 10.000 ανανεώσεις εγγραφών λόγω εκλογών

    Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού...