ΠΑΤΡΑ – ΗΡΑ ΚΟΥΡΗ: Ο Καρνάβαλος θα βγει το Σάββατο από την Εντατική!

Ημερομηνία:

Τελικά τι θα γίνει το επόμενο Σάββατο οπότε και θα έπρεπε να διοργανωθεί η περιβόητη τελετή έναρξης του πατρινού Καρναβαλιού; Όπως μας δήλωσε η Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Ηρα Κουρή εκδηλώσεις θα γίνουν. «Το Σάββατο εμείς θα έχουμε εκδηλώσεις με τον καρνάβαλο που βγαίνει από την Εντατική. Θα γιορτάσουμε τον καρνάβαλο αλλά όχι όμως είχαμε σχεδιάσει με τελετή έναρξης στον χώρο των παλαιών σφαγείων. Δεν μπορούμε να κατεβάσουμε τον κόσμο στους δρόμους. Όμως θα γίνουν δράσεις χωρίς συνωστισμό. Και μία παρουσίαση που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα».

 

PHILOXENIA

Σε σχέση με τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης και κυρίως του Πέτρου Ψωμά (σπιράλ) για το ότι θα μπορούσε να είχε αντικατάσταση όσων νοσούν και να προχωρήσει το σχέδιο για την πραγματοποίηση της τελετής έναρξης, η κυρία Κουρή απάντησε: «Το plan B δεν αφορά αντικατάσταση ανθρώπων που δουλεύουν. Γιατί όλοι αυτοί έχουν υπογράψει συμβάσεις. Εμείς θα τους πούμε λοιπόν ότι θα τους πετάξουμε έξω επειδή έχουν covid; Εμείς θα κάνουμε τελετή έναρξης με βάση τις συνθήκες που υπάρχουν. Ο Καρνάβαλος που είναι στην εντατική θα βγει. Θα γίνουν εκδηλώσεις και στο τριήμερο όπως και τελετή λήξης σε συνεργασία με την Περιφέρεια. Οσο για τις παρελάσεις είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλήσουμε γι αυτές. Βλέποντας και κάνοντας, πάντοτε λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις υγειονομικές συνθήκες»!

 

Εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για την Τσικνοπέμπτη μια και όπως όλα δείχνουν τα κρούσματα του κορονοϊού εκείνες τις ημέρες θα έχουν μειωθεί κατακόρυφα: «Για την Τσικνοπέμπτη ο Δήμος έχει ήδη συζητήσει με τον εκπρόσωπο του χορευτικού κ. Γιαννόπουλο, για δρώμενα στην Ανω Πόλη με αναφορά στον καραγκιόζη, παραδοσιακές μουσικές στην πόλη και δρώμενο στα σφαγεία. Μάλιστα έχουμε εξασφαλίσει και την καλύτερη ηχητική κάλυψη με νέα ηχεία και ενισχυτή στην οδό Γερμανού» είπε η κυρία Κουρή.

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κλιματική αλλαγή: Το Ελ Νίνιο ενισχύεται δραματικά – Ισχυρότερο από κάθε περίοδο τα τελευταία 1.000 χρόνια

Το Ελ Νίνιο φαίνεται να εισέρχεται σε μια νέα, ισχυρότερη εποχή,...

Σχολικά είδη: Μειώσεις έως 36% σε 405 προϊόντα – Πόσο κοστίζει φέτος η σχολική λίστα

Μειώσεις τιμών που ξεκινούν από 5% και φτάνουν έως και το...

Pet sitting στην Ελλάδα: Αυξάνεται η ζήτηση – Οι τιμές για βόλτα, επίσκεψη και διανυκτέρευση

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν προσθέσει τα τελευταία χρόνια ακόμη...

Ελληνικός τουρισμός: Πάνω από το 2025 και οι αφίξεις και τα έσοδα

Το ελληνικό καλοκαίρι αφήνει πίσω του μια εικόνα με έντονες...