ΠΑΤΡΑ: Ηρωας ντελιβεράς! Εσωσε 60χρονο!

    Ημερομηνία:

    Σωτήρια αποδείχθηκε η συντονισµένη επιχείρηση που στήθηκε χθες το απόγευµα από το ΕΚΑΒ Πάτρας για έναν 60χρονο άνδρα, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς στην πιλοτή της πολυκατοικίας του στην περιοχή της πλατείας Νόρµαν.

    Ο άνδρας σύμφωνα με την εφημερίδα “Γνώμη”, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία, τον είδε ένας διανοµέας που περνούσε από το σηµείο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ανέλαβε χρέη διασώστη ακολουθώντας οδηγίες από το κέντρο για να µην χαθεί πολύτιµος χρόνος για τη ζωή του συµπολίτη.

    Καταλυτική στη συνέχεια αποδείχθηκε η επέµβαση γιατρού και των διασωστών της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ Πάτρας αλλά και του δικυκλιστή διασώστη που έσπευσαν στο σηµείο για να παράσχουν πρώτες βοήθειες στον 60χρονο, ο οποίος επανήλθε και µεταφέρθηκε στο ΓΝΚ «Ο Άγιος Ανδρέας» για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/