ΠΑΤΡΑ: Και τον Ιούλιο η παροχή των self test σε εργαζόμενους

    Ημερομηνία:

    Θα συνεχιστεί τον Ιούνιο και τον Ιούλιο η παροχή self tests κορωνοϊού προς τους εργαζόμενους, όπως ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στην τηλεόραση του “OPEN” ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης.

    Όπως επεσήμανε «για τις περιοχές που οι φαρμακοποιοί δεν θα διαθέτουν τον Ιούλιο τα self tests θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες πως θα δίνονται από τα σούπερ μάρκετ».

    Ο ίδιος ανέφερε πως το θέμα της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ως προς το ενδεχόμενο υποχρεωτικών εμβολιασμών, με φόντο το πόρισμα της επιτροπής βιοηθικής, σημείωσε πως αυτό θα συζητηθεί αργότερα και θα αφορά σε προσωπικό δομών που φιλοξενούνται άτομα με προβλήματα υγείας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλίδα τζουντόκα έχασε τις αισθήσεις της μετά από λαβή στραγγαλισμού – Σοκαριστικό βίντεο

    Η Γαλλίδα τζουντόκα, Μάρθα Φαουάζ έχασε τις αισθήσεις της,...

    Άραχθος: Την Τρίτη η λήψη οργάνων από τον 12χρονο Νίσι – Σε 32χρονο στη Θεσσαλονίκη το ένα νεφρό του 14χρονου

    Σε έναν 32χρονο στην Θεσσαλονίκη μεταμοσχεύθηκε το νεφρό του 14χρονου Σπύρου...

    Οι νέοι χρυσοθήρες: Στην αναζήτηση χρυσού με σύμμαχο την τεχνολογία

    Στην εποχή που η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται με ιλιγγιώδη...