Μια…απρόσμενη εξέλιξη περίμενε το πρωί της Τρίτης τους καταστηματάρχες στη συμβολή των οδών Ερμού και Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας.

Είδαν ξαφνικά μπουλντόζες και το σημείο αποκλεισμένο με πλέγματα και ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του εργοταξίου ότι το σημείο θα κλείσει για έναν μήνα (!) για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες πλακόστρωσης με κυβόλιθους.
Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης καθώς οι καταστηματάρχες διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί δεν είχαν καμία ενημέρωση για τις εργασίες στο εν λόγω τμήμα, ενώ ο υπεύθυνος του εργοταξίου τους διεμήνυσε ότι σε περίπτωση που θα υπάρχει παρεμπόδιση των εργασιών θα καλέσει την Αστυνομία! Τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως, ο προβληματισμός και η ανησυχία είναι έντονη για τους καταστηματάρχες. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, δεν είναι δυνατόν να κλείνει απροειδοποίητα ένα κομβικό σημείο και να είναι απροσπέλαστο από τους πεζούς.



