ΠΑΤΡΑ: Καμπάνια για τη σωστή έκθεση στον ήλιο

Ημερομηνία:

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαΐας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν καλοκαιρινή καμπάνια ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Δέρματος – Μελάνωμα,  προωθώντας το μήνυμα της σωστής έκθεσης στον ήλιο! Σκοπός της εκστρατείας είναι να ενημερώσει τους λουόμενους για τους κινδύνους που μπορεί να διατρέχουν και κατ’ επέκταση για το ΜΕΛΑΝΩΜΑ, διανέμοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό, καπέλα και δείγματα αντηλιακών. Στόχος μας είναι να περάσουμε το μήνυμα: ότι πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή και το καλοκαίρι, αλλά με σωστή προστασία.

 

Σας προσκαλούμε στην ανωτέρω καμπάνια, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ. έως 17:00 στην παραλία του Δημορηγόπουλου, στο εστιατόριο Δημοριρί (Ελευθερίας 23 Ακταίο, Ρίο).

 

ΠΑΤΡΑ: Καμπάνια για τη σωστή έκθεση στον ήλιο
PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιατί απορρίπτουμε κάποιον όταν μας δείχνει υπερβολικό ενδιαφέρον

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4/

Πόση πρωτεΐνη χρειαζόμαστε την ημέρα; Ένας εύκολος οδηγός για κάθε γυναίκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b5%ce%90%ce%bd%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1/