ΠΑΤΡΑ: Κανένα πρόβλημα με τα εμβόλια στο πρώην ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου

    Ημερομηνία:

    Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος είναι ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Βορείου Τομέα της Πάτρας και επιστημονικά υπεύθυνος των μονάδων ελέγχου του ΕΟΔΥ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπακόπουλος από την ανταπόκριση του μαζικού πληθυσμού στην διαδικασία των εμβολιασμών.

    «Όλες οι ηλιακές κατηγορίες που είχε προγραμματιστεί βάση του σχεδιασμού για να εμβολιαστούν , ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και η προσέλευση ήταν από την αρχή και εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

    Δεν υπήρξαν ακυρώσεις στα προγραμματισμένα, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που είχαν να κάνουν με αστάθμητους παράγοντες» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο dete.gr. Στο Κέντρο Υγείας του Βορείου Τομέα γίνονται σε καθημερινή βάση 120 εμβόλια Pfizer.

    Ο ίδιος διαψεύδει τα όσα είχαν ακουστεί για τη μη επάρκεια εμβολίων τόσο στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου, όσο και σε άλλα κέντρα.. «Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα εμβόλια σε ποσότητα και δεν υπάρχει κανένα θέμα μέχρι ώρας. Όλα βαίνουν κανονικά και η διαδικασία του εμβολιασμού προχωράει ομαλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μέγκαν Μαρκλ: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της, οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του, κινδύνεψε η ζωή του

    Δύσκολες ώρες βιώνει ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας καθώς οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι...

    Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστά σοκολατάκια

    Σε έλεγχο του τροφίμου «Kinder Μix 3D pop-up» των...

    Η στιγμή που αγρότες στη Θεσσαλονίκη κάνουν όπισθεν με τα τρακτέρ και κατευθύνονται προς τους αστυνομικούς: «Πάτα τον»-BINTEO

    Αγρότες με τρακτέρ έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον των πεζών...

    Κάρι Χιρογιούκι Ταγκάουα: Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Mortal Kombat» και άλλων θρυλικών ταινιών

    Πέθανε ο Κάρι Χιρογιούκι Ταγκάουα, πρωταγωνιστής  των «Mortal Kombat» και...