ΠΑΤΡΑ: Κανένα πρόβλημα με τα εμβόλια στο πρώην ΙΚΑ Αγ. Αλεξίου

    Ημερομηνία:

    Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος είναι ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Βορείου Τομέα της Πάτρας και επιστημονικά υπεύθυνος των μονάδων ελέγχου του ΕΟΔΥ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπακόπουλος από την ανταπόκριση του μαζικού πληθυσμού στην διαδικασία των εμβολιασμών.

    «Όλες οι ηλιακές κατηγορίες που είχε προγραμματιστεί βάση του σχεδιασμού για να εμβολιαστούν , ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και η προσέλευση ήταν από την αρχή και εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

    Δεν υπήρξαν ακυρώσεις στα προγραμματισμένα, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που είχαν να κάνουν με αστάθμητους παράγοντες» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο dete.gr. Στο Κέντρο Υγείας του Βορείου Τομέα γίνονται σε καθημερινή βάση 120 εμβόλια Pfizer.

    Ο ίδιος διαψεύδει τα όσα είχαν ακουστεί για τη μη επάρκεια εμβολίων τόσο στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου, όσο και σε άλλα κέντρα.. «Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα εμβόλια σε ποσότητα και δεν υπάρχει κανένα θέμα μέχρι ώρας. Όλα βαίνουν κανονικά και η διαδικασία του εμβολιασμού προχωράει ομαλά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν κρινόμαστε για την πίστη μας, κάτι πάει λάθος»

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος σχολίασε τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξή του...

    Αχαΐα: Τα «έψαλε» στον υπουργό Τσιάρα ο Κατσανιώτης για τους αγρότες – «Δεν υπάρχει σχέδιο…»

    Σε νέο γύρο σφυροκοπήματος των «γαλάζιων» βουλευτών προς την...

    Αντώνης Κουνάβης: «Να υπάρξει πολιτική βούληση για την έλευση του τρένου στην Πάτρα»

    Ο Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και τέως πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας,...

    Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες

    Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας στο ψήφισμά της αναφέρει: Η Γενική...