ΠΑΤΡΑ: Κάνουν κόντρες στο “Καρφούρ” και δεν έχουν δίπλωμα

    Ημερομηνία:

    Πριν από περίπου ένα μήνα, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αποκάλυψε τη διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας με οδηγούς μηχανών μεγάλου κυβισμού να κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην περιμετρική Πατρών. Θέμα που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο και την άμεση εισαγγελική παρέμβαση για διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης από την τοπική ΕΛΑΣ.

     

    Εκτοτε πραγματοποιήθηκαν κάποιοι έλεγχοι, για την αποτροπή του φαινομένου, ωστόσο για τους κατοίκους πλησίον του κόμβου Περιβόλας και όχι μόνο, η κατάσταση παρέμεινε η ίδια, αφού σχεδόν κάθε βράδυ Κυριακής οδηγοί «φτιαγμένων» αυτοκινήτων και δικύκλων βάζουν «φωτιά» στην άσφαλτο, πριν αναμετρήσουν τις δυνάμεις του στην περιμετρική.

     

    Προχθές το βράδυ, το σκηνικό επαναλήφθηκε, με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας να επιχειρούν στο σημείο, προχωρώντας σε 4 προσαγωγές επί συνόλου περίπου 250 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν στους αγώνες.Οπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» οι προσαχθέντες 21, 18, 31 και 34 ετών αντίστοιχα -τρεις εκ των οποίων ρομά- δεν κατείχαν δίπλωμα οδήγησης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία και κατόπιν εισαγγελικής εντολής αφέθηκαν ελεύθεροι.

     

    Το «ραντεβού» δόθηκε διαδικτυακά προσελκύοντας ακόμα και επισκέπτες από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Βεβαιώθηκαν 42 παραβάσεις, οι 7 για επίδειξη ικανότητας κατά την οδήγηση, 11 για κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, 9 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 9 για μη χρήση προστατευτικού κράνους και ζώνης, 3 για ΚΤΕΟ και φθαρμένα ελαστικά. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Τροχαίας, του Αυτοκινητοδρόμου Αχαΐας, διμοιρία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ Ασφαλείας και της Αμεσης Δράσης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετέχει στην απεργία το flamis.gr

    Το flamis.gr, συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει όλες...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    ΠΑΤΡΑ: Η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη ακολουθεί επιθετική θεραπεία! Η μάχη για να σωθούν τα 2 παιδιά! Οι προσευχές όλων – ΒΙΝΤΕΟ

    Διασωληνωμένα και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην Καλόγρια!

    Σε... εργαστήριο παρασκευής και πώλησης τροποποιημένων και μη όπλων...