ΠΑΤΡΑ: Κάνουν πάρτι μέσα στο κρατητήριο οι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

Ημερομηνία:

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν την Τρίτη οι δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 16χρονης από την Πάτρα, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Το τρίτο άτομο που κατηγορείται για τον βιασμό συνεχίζει να αναζητείται.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το LIVE NEWS παρουσιάζει ένα αποκλειστικό βίντεο μέσα από το κρατητήριο, στο οποίο βρέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι λίγο αφότου είχαν τελέσει τον βιασμό.

Παρά τα όσα είχαν συμβεί και παρά το γεγονός πως βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ βαριές κατηγορίες, εκείνοι φαίνεται να το… διασκεδάζουν.

Στο βίντεο φαίνονται να γελάνε, να τραγουδάνε, να χορεύουν και απλώς να περνάνε καλά σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Σαν να μην είχαν βιάσει ένα κορίτσι 16 ετών μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το Release Athens 2027 παρουσιάζει τους Boy Harsher και τους Lebanon Hanover

Το Release Athens 2027 παρουσιάζει τους Boy Harsher και...

Eurovision 2027: Πάνω από 200 συμμετοχές για το «Sing for Greece» – Πότε θα γίνει ο ελληνικός τελικός

Με περισσότερες από 200 υποψηφιότητες φέρεται να ολοκληρώθηκε η...

Πάτρα: Βουνά τα σκουπίδια σε δρόμους και γειτονιές – Παράπονα από κατοίκους

Εικόνα που δεν τιμά την πόλη παρουσιάζουν αρκετά σημεία...

Πλούσια κ ποικίλη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα μελών -δρομεων του ΣΔΥΠ

Πλούσια κ ποικίλη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα μελών -δρομεων...