ΠΑΤΡΑ: Καταδικάστηκε για κάνναβη αλλά τελικά καλλιεργούσε… καρπούζια!

    Ημερομηνία:

    Mια μεγάλη δικαστική περιπέτεια 15 χρόνων έφτασε σε αίσιο τέλος χθες για τον Διονύση Φουρνόδαυλο από το Γεράκι της Αμαλιάδας ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης όμως χθες κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών.

    Όπως σημειώνει το patrisnews.com, η υπόθεση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007, όταν κατά την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία αποκαλύφθηκε στην θέση «Κιντέικα» Γερακίου μία φυτεία με 741 δενδρύλλια κάνναβης που έφτασαν σε ύψος έως και τα 3,5 μέτρα.

    Την ικανοποίησή της για την αθώωση του εντολέα της εξέφρασε στην εφ. «Πατρίς», η συνήγορος υπεράσπισής του, Γεωργία Σακαρέλλου

    Από μαρτυρίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, όντας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και συγκομιδή κάνναβης.

    Τελικά, με την βοήθεια της δικηγόρου του, Γεωργίας Σακαρέλλου, ο Διονύσης Φουρνόδαυλος αθωώθηκε πανηγυρικά αφού όπως αποδείχτηκε, διατηρούσε σε απόσταση 200 μέτρων καλλιέργεια καρπουζιού και εσφαλμένα θεωρήθηκε αρχικώς, ότι εκείνος ήταν ο καλλιεργητής.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες στην Ναύπακτο: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μοίρασε ψύχουλα»

    Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά οι...

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ολα τα γκρουπ… ένα προς ένα! 107 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

    Ολα τα πληρώματα του Πατρινου Καρναβαλιού - Παρέλαση μικρών!...

    ΠΑΤΡΑ: Το έργο που κερδίζει τα βλέμματα όλων στην οδό Κανάρη – Της Τέτας Χαντζάρα – ΦΩΤΟ

    Τα βλέμματα των περαστικών συγκεντρώνει «Ο κολυμβητής», ένα έργο...
    Best Shop