ΠΑΤΡΑ: Καταδίκη για τον Λάμπρο Μιχαλόπουλο αλλά ελεύθερος μέχρι το Εφετείο! ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ: Θα αποδειχθεί η αθωότητά του

    Ημερομηνία:

    Ένοχος κατά πλειοψηφία (6-1) για το κακουργηματικής μορφής αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσια πράξη κρίθηκε χθες αργά το βράδυ από το Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Αιγίου ο Πατρινός προπονητής πυγμαχίας Λάμπρος Μιχαλόπουλος, ο όποιος είχε κατηγορηθεί από την 14χρονη (τότε) αθλήτριά του.

    Το ∆ικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τού επέβαλε συνολική ποινή φυλακίσεως τεσσάρων ετών, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, καθώς ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος. Η αυλαία της δίκης που διήρκησε αρκετές μέρες, έπεσε χθες με τις αγορεύσεις των συνηγόρων προς υποστήριξη της κατηγορίας και της υπεράσπισης.
    Υπενθυμίζουμε ότι η Εισαγγελέας της Έδρας στην αγόρευσή της είχε προτείνει την ενοχή
    του. Ο Πατρινός προπονητής δήλωνε από την πρώτη στιγμή αθώος και αρνήθηκε πως τέλεσε το αδίκημα που κατηγορείται και ευελπιστεί πως στο εφετείο η υπόθεση θα λάβει άλλη τροπή. Παρά το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες κατέθεσαν υπέρ του, οι Πρωτοδίκες δεν επείσθησαν και αποφάσισαν την καταδίκη του πλην ενός. Η υπέρασπισή του επιμένει πώς τα στοιχεία που έχει είναι ακλόνητα και πώς στο Εφετείο θα αποδειχθεί η αλήθεια περί της αθωότητάς του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χριστιανική Εστία Πατρών διοργανώνει το 41ο Παιδαγωγικό Συνέδριο, στις 7 & 8 Φεβρουαρίου

    Ο τομέας Επιστημόνων του Συλλόγου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών...

    Grammy 2026: Ο Kendrick Lamar ο μεγάλος νικητής της βραδιάς με 5 βραβεία

    Με πολιτικά μηνύματα, πρωτιές – έκπληξη, χιούμορ και πολλή...

    Πάτρα: Η κοπή της βασιλόπιτας στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και Περιχώρων – φωτο

    Σε κλίμα συγκίνησης, ενότητας και ουσιαστικού προβληματισμού πραγματοποιήθηκε η...

    Πάτρα: Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

    Το ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την...