Πάτρα: Καταγγελία για το ατύχημα στην ΒΙΠΕ

    Ημερομηνία:

    Το Σωματείο Μετάλλου Πάτρας καταγγέλλει το νέο εργατικό ατύχημα στη ΒΙΠΕ Πατρών και σε ανακοίνωσή του τονίζει:. Εργαζόμενος επιχείρησηςυπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα,  μετά από ισχυρή έκρηξη εντός του χώρου εργασίας.

    Το χτεσινό ατύχημα δεν ήταν ούτε τυχαίο ούτε μεμονωμένο. 

    Όλοι θυμόμαστε πριν πέντε μήνες στην ίδια επιχείρηση, τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου εν ώρα  εργασίας με αποτέλεσμα να χάσει μέρος του δεξιού του χεριού καθώς πιάστηκε στη πρέσα και το  συνέθλιψε.

    Είναι αδιανόητο εν έτη 2025 εργαζόμενοι να τραυματίζονται σοβαρά ή ακόμα και να χάνουν την ζωή  τους την ώρα που παλεύουν για το μεροκάματο. Για εμάς, πρώτο μέλημά μας είναι οι εργαζόμενοι να  φεύγουν από το σπίτι τους υγιείς και αρτιμελείς και να γυρίζουν το ίδιο στις οικογένειές τους.

    Ζητούμε την απόδοση ευθυνών για το τραγικό συμβάν και την διεξοδική εξέταση των μέτρων ασφαλείας  που τηρούσε η επιχείρηση για τους εργαζόμενους.

    Απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να  εργαζόμαστε σ’ ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες.

    Καλούμε τους εργαζόμενους να οργανωθούν, να μη δεχτούν άλλο σακατεμένο εργάτη  για τα κέρδη των εργοδοτών. Το Συνδικάτο Μετάλλου Πάτρας εκφράζει τις ευχές του, για ταχεία ανάρρωση του συνάδελφου μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αγρια επίθεση σε καρναβαλιστές… επειδή ένας φορούσε διακριτική ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (23.02.26) στην...

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...