ΠΑΤΡΑ: Καθαρά Δευτέρα σε Πλάζ, Νότιο Πάρκο και Κόκκινο Μύλο

Ημερομηνία:

Η  Δημοτική πλαζ( Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων), το Νότιο Πάρκο και ο «Κόκκινος Μύλος», θα είναι και φέτος το επίκεντρο των εκδηλώσεων που διοργανώνει η αντιδημαρχία Πολιτισμούγια τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.

PHILOXENIA

Ο δήμος της Πάτραςαπό τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.30 το απόγευμαθα προσφέρει και φέτος δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματαμε τοπέταγμα του χαρταετούνα έχει την τιμητική του.

Η μουσική, ο χορός και το τραγούδι θα βρίσκονται στην… ημερήσια διάταξη, καθώς τρία μουσικά σχήματαθα ερμηνεύουνπαραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

Στη Δημοτική πλαζ θα εμφανιστεί το συγκρότημα  «Κου του Ρου»μεπαλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια.

Η Ορχήστρα AKRIVOS BAND θα βρίσκεται στο Νότιο Πάρκο και θα παρουσιάσει λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

Στον «Κόκκινο Μύλο»την μουσική νότα της ημέρας θα δώσει με λαϊκά τραγούδια,το συγκρότημα «Μεταξύ μας».

Οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας διοργανώνονται με την υποστήριξη της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νεκρή βρέθηκε η 64χρονη που αγνοούνταν από τις 11 Σεπτεμβρίου – Στην Πάτρα η νεκροψία

Νεκρή εντοπίστηκε σε αγροτική έκταση στην περιοχή “Καστέλια” στο...

“Εφυγε νωρίς” ο Κώστας Κωνσταντακόπουλος

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΙΟΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΕΤΩΝ 57) Θανόντα κηδεύουμε την Δευτέρα...

Εμμανουήλ Καραλής: Από την Τοσκάνη στον… Πύργο- «Σαν την Ηλεία δεν έχει»

Μπορεί η Τοσκάνη να διαθέτει μοναδικά τοπία, γραφικά χωριά...