ΠΑΤΡΑ: Καθημερινή η “πολιορκία” στο λιμάνι

    Ημερομηνία:

    Καθημερινή είναι η πολιορκία στο νέο λιμάνι της Πάτρας από τους μετανάστες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσουν εντός των χώρων της λιμενικής ζώνης και να μπουν λαθραία σε ένα φορτηγό για να ταξιδέψουν προς την Ιταλία.

    Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν ο τραγικός θάνατος ενός αλλοδαπού και ο τραυματισμός ενός ακόμα, με τους επαγγελματίες οδηγών φορτηγών να έχουν αγανακτήσει με αυτό το θέμα.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν ο κλοιός των μεταναστών που ζουν στους χώρους μπροστά από το νέο λιμάνι ολοένα και σφίγγει και το γεγονός αυτό έχει κάνει αρκετές μεταφορικές εταιρίες να σκέφτονται αρκετά καλά πλέον να ταξιδέψουν τα εμπορεύματα τους μέσω της Πάτρας.

    Από την άλλη, σύμφωνα με κύκλους του λιμενικού δεν υπάρχει σημαντική πίεση από πλευράς αριθμών αφού οι μετανάστες δεν έχουν αυξηθεί, ωστόσο όσοι βρίσκονται έξω από το νέο λιμάνι δείχνουν να είναι αποφασισμένοι για όλα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

    Πάντως, από την πλευρά των ανθρώπων που ζουν στην Ακτή Δυμαίων και γενικότερα στους χώρους κοντά στα πρώην εργοστάσια του Λαδόπουλου και της Πειραϊκής Πατραϊκής, τονίζουν ότι τα επεισόδια μεταξύ των μεταναστών έχουν αυξηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

    Καβγάδες, ξύλο και πολλές φορές μαχαιρώματα που τους κάνουν να ανησυχούν για τι άλλο μπορεί να ζήσουν δίπλα από τα σπίτια τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πιο στυγνός εκτελεστής στην Ελλάδα τσιμεντώθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του

    Ένας από τους πιο ψυχρούς εκτελεστές της ελληνικής μαφίας,...

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...