ΠΑΤΡΑ: Καύσωνας από αύριο – ΔΕΙΤΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    Διήμερο με ζέστη αναμένεται στην Πάτρα, καθώς στην χώρα μας φθάνουν αέριες μάζες από την Αφρική.

    Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα ο καιρός στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή θα είναι αίθριος, με διαστήματα αραιής συννεφιάς, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα φθάσει τους 28 βαθμούς.
    Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 2 μποφόρ και η υγρασία μόνο τις πρωινές ώρες θα ξεπεράσει το 60%.

    Γιά αύριο το σκηνικό του καιρού θα θυμίζει Καλοκαίρι, δεδομένου ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις το θερμόμετρο στην αχαϊκή πρωτεύουσα θα δείξει ακόμη και 38 βαθμούς!

    Ωστόσο, οι υψηλές θερμοκρασίες δεν θα διατηρηθούν γιατί την Κυριακή θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 10 βαθμούς.

    Αναλυτικά:

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες τοπικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.

    Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και το Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.

    Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα δυτικά και τα βόρεια θα φτάσει τους 28 με 30 και στα υπόλοιπα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στο επίκεντρο η καινοτομία στον αγροδιατροφικό τομέα, σε ημερίδα στην Πάτρα

    Εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας, της αυτοδιοίκησης και της επιχειρηματικότητας...

    Άγιον Όρος: Στιγμές αγωνίας στη Δάφνη – Μίνι λεωφορείο κατέληξε στη θάλασσα μπροστά σε προσκυνητές

    Αναστάτωση προκλήθηκε στο λιμάνι της Δάφνης, στο Άγιον Όρος,...

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash που διεξήχθη στην Πάτρα

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash 14-15/3/2026...