ΠΑΤΡΑ: Κηδεύεται σήμερα ένας άνθρωπος της προσφοράς! “Εφυγε” τόσο νωρίς! Το μήνυμα του Δημάρχου

    Ημερομηνία:

    Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη 20 Μαΐου ο 46χρονος Νίκος Τρίγκας, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, στα Συχαινά.

    Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού και ανήκε στην οικογένεια που διατηρεί κρεοπωλεία. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Συχαινών.

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωσή του, “εκφράζει την θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Νίκου Τρίγκα, που έχασε τη ζωή του όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.

    Ήταν δημότης δραστήριος, που βοηθούσε εθελοντικά προσφέροντας προϊόντα από το κρεοπωλείο του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ενώ με το τρακτέρ του και την προσωπική του εργασία, βοηθούσε και στον τομέα Καθαριότητας, όταν υπήρχε ανάγκη.

    Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    10 γυναίκες που έγιναν η φαντασίωση κάθε άνδρα στον πλανήτη!

    Σίγουρα σε όλους μας αρέσει μια καλή ταινία, ωστόσο...

    Nίκη των κατοίκων: Ανακλήθηκε η άδεια για την ανεμογεννήτρια στην Ζήρια

    Η Συντονιστική Ομάδα Ζήριας ανακοινώνει με ικανοποίηση ότι, κατόπιν...

    Ένταση και υψηλοί τόνοι στην τηλεδιάσκεψη των βουλευτών της ΝΔ με τη διοίκηση των ΕΛΤΑ – “Πυρά” και από Αλεξοπούλου – Κατσανιώτη

    Ένα μάλλον δύσκολο απόγευμα περνά ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Γρηγόρης...

    Απιστία: Οκτώ λόγοι που οι άνθρωποι απατούν

    Η απιστία μπορεί να καταστρέψει μια σχέση. Όπως αναφέρεται σε πρόσφατη...