ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση στον Καστελόκαμπο για την υπογειοποίηση του τρένου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στο πλαίσιο των αγωνιστικών πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής, για πλήρη υπογειοποίηση της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής από Ρίο μέχρι Νέο Λιμάνι Πάτρας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στον Καστελλόκαμπο Λαϊκή Συνέλευση, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την υπογειοποίηση, φορείς και κάτοικοι.

    Στη Συνέλευση συζητήθηκαν  και αποφασίστηκαν δύο πράγματα, σημαντικά για την πόλη μας και τον λαό της, όπως τα κατέθεσε για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης:

    -Η συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων για την πλήρη υπογειοποίηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής από το Ρίο μέχρι το νέο λιμάνι, με αρχή τη διοργάνωση της  πορεία Πάτρα – Ρίο, την Κυριακή 6 Νοέμβρη.

    – Η απαίτηση απόδοση της έκτασης του Ριγανόκαμπου στον Δήμο και το λαό, για τη δημιουργία του μεγάλου Ανατολικού Πάρκου.

     

    Θυμίζουμε ότι η πορεία Πάτρα – Ρίο, που είχε ανακοινωθεί για την Κυριακή 23 Οκτώβρη, αναβλήθηκε, μετά από αίτημα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής Αχαΐας», αφού εκείνη την ημέρα διοργανώνει τη μεγάλη του εκδήλωση – πορεία κατά του καρκίνου του μαστού, στην οποία συμμετέχει και ο Δήμος.

    Στην σημερινή Λαϊκή Συνέλευση, ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι, Αναστασία Τογιοπούλου, Νίκος Ασπράγκαθος και Βαγγέλης Κατσακούλης, η δημοτική σύμβουλος Ρένα Γκέστα και ο επικεφαλής της «Ώρας Πατρών», Γιώργος Ρώρος.

     

    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση στον Καστελόκαμπο για την υπογειοποίηση του τρένου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση στον Καστελόκαμπο για την υπογειοποίηση του τρένου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση στον Καστελόκαμπο για την υπογειοποίηση του τρένου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Κινητοποίηση στον Καστελόκαμπο για την υπογειοποίηση του τρένου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απίστευτο: Πιάτσα ταξί σε… χώμα και άλλα ευτράπελα στο Ρίο – ΦΩΤΟ

    Άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις....

    Εκπέμπουν SOS για τον δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων: Ένας χρόνος υποσχέσεις, μηδέν έργα (Ηχητικό)

    Ένας χρόνος έχει περάσει από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για...

    Κυριακή Γρίβα: «Ο κατηγορούμενος είχε πλήρη συνείδηση κατά την τέλεση της πράξης του»

    Με την κατάθεση της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ψυχιατρικής, τεχνικής σύμβουλου,...

    Πριβέ βουτιές για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους

    «Γαλαζοαίματοι» αρμενίζουν στο Ιόνιο πέλαγος. Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία μετά...