Πάτρα: Κλειστό τμήμα της Περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα

    Ημερομηνία:

    Κλειστή η έξοδος του κόμβο Κ1 στην Περιμετρική της Πάτρας στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 4 το απόγευμα σήμερα Πέμπτη (13.11.25)

    Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν το απόγευμα του Σαββάτου 8/11/2025 στα Μποζαΐτικα Πάτρας, δεν πραγματοποιήθηκαν οι ασφαλτικές εργασίες επί της οδού Διοδώρου. Οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σήμερα Πέμπτη 13/11/2025 από τις 07.00πμ έως τις 16.00μμ.

    Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η έξοδος του Ανισόπεδου Κόμβου Κ1 της Περιμετρικής Πατρών προς την οδό Διοδώρου στο ρεύμα προς Αθήνα θα παραμείνει κλειστή και η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Α/Κ Ρίου. Επί της οδού Διοδώρου η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη οδό με την βοήθεια σηματωρών, προκειμένου να γίνεται διευθέτηση της κυκλοφορίας με ασφάλεια.

    Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

    Πάτρα: Κλειστό τμήμα της Περιμετρικής στο ρεύμα προς Αθήνα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στους δρόμους σήμερα οι μαθητές για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών

    Κινητοποιήσεις με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη οργανώνουν οι μαθητές σχολικών...

    Ηλεία: «Με χτυπούσαν επί 15 λεπτά…» – Σοκάρει η άγρια επίθεση στα κρατητήρια

    Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στα...

    ΡΙΟ: Επείγουσα ανάγκη για αίμα για την Σοφία Ράμμου

    Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για την Σοφία Ράμμου,...

    Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή ο Σωκράτης Καραγιάννης

    Τραγωδία στην Φωκίδα χθες το βράδυ, με θύμα 49χρονο...