ΠΑΤΡΑ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Dirt Park

    Ημερομηνία:

    Με απόλυτη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (15/1) η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Dirt Park στη Χαλανδρίτσα. Ήταν μία καλή ευκαιρία για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δουν από κοντά οχήματα και εξαιρετικούς οδηγούς που έδωσαν το παρών και άλλο χρώμα στην εκδήλωση.

    Στις αγωνιστικές δραστηριότητες που έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης προσέφεραν θέαμα στο κοινό και συμμετείχαν οι Παναγιώτης Λάτσης (Speedcar Wonter), Βαγγέλης Σωτήρχος (Semong Bravo), ο πρωταθλητής στο Crosscar EKO Racing Dirt Games Γιάννης Χεκιμιάν (Speedcar Xterm, Βαγγέλης Ανδρεάδης (Αμερικάνος Speedcar Xterm), Λάμπρος (Di Car) Can-am maverick Rs turbo, Ανάργυρος Λυμπέρης (Subaru Impreza n12 Prodive).

    Την κοπή της πίτας έκανε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Θόδωρος Μπαρής, ενώ υπήρξε και λαχειοφόρος με πολλά δώρα με όλα τα έσοδα να διατίθενται στο σύλλογο Φλόγα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η νέα… τρέλα του Νεϊμάρ: Αγόρασε Batmobile αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου! – Βίντεο

    Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εκκεντρικές του αγορές, προσθέτοντας...

    Φάουτζα Σινγκ: Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 114 ετών

    Ο Φάουτζα Σινγκ, ο Βρετανοϊνδός δρομέας που θεωρούνταν ο γηραιότερος...