ΠΑΤΡΑ – ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Γεμάτα τα νοσοκομεία με ασθενείς, αλλά μόλις 30 άτομα εμβολιάστηκαν χθες για πρώτη φορά

    Ημερομηνία:

    Στις περιοχές που βρίσκονται στο “κόκκινο” από πλευράς αριθμού κρουσμάτων παραμένει η Αχαΐα, αλλά και ολόκληρη η Δυτική Ελλάδα, που εμφανίζει αυξητικές τάσεις.

    Στο μεταξύ τα νοσηλευτήρια της Πάτρας παραμένουν με μεγάλο αριθμό νοσηλευομένων με κορονοϊό, ενώ ελάχιστοι αχαιοί σπεύδουν πλέον να εμβολιαστούν.

    Στο μεταξύ σε 104 ανέρχονταν  οι νοσηλείες.

    Συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο νοσηλεύονταν 52 ασθενείς με κορονοϊό, 3 παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και 11 διασωληνωμένοι στην ΜΕΘ, ενώ στο «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 35 ασθενείς και 3 στην ΜΕΘ Covid.

    Εξάλλου, σε χαμηλούς ρυθμούς κινούνται οι εμβολιασμοί στην περιοχή. Συγκεκριμένα χθες έγιναν συνολικά 348 εμβολιασμοί πολιτών, με 30 μόνο από αυτούς να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου.

    Η σημαντική πτώση στον αριθμό των εμβολιασμών ξεκίνησε από τις γιορτές των Χριστουγέννων , όπου περισσότεροι από 3.000 είχαν σπεύσει να εμβολιαστούν. Τον Ιανουάριο, “πέσαμε” περίπου στους 1.000, τον Φεβρουάριο οι αριθμοί έγιναν τριψήφιοι (πάνω από 500 άτομα) και τώρα τον Μάρτιο μόλις και ξεπερνούν τους 300!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι να φορέσετε όταν έξω έχει καύσωνα – Ποιο χρώμα είναι η χειρότερη επιλογή

    Όπως πιθανόν έχετε ήδη παρατηρήσει, κάνει υπερβολική ζέστη. Ένα...

    Επεισόδια στη συναυλία των Oasis στο Μάντσεστερ – 15 συλλήψεις και φόβοι για τα επόμενα live – BINTEO

    Σκηνές χάους σημειώθηκαν το Σάββατο στο Heaton Park του...

    Νίνο για την κόρη του: Η αγάπη της ζωής μου

    Μια τρυφερή στιγμή με την κόρη του Κάρεν-Αγάπη μοιράστηκε...