ΠΑΤΡΑ: Κορυφώνεται η αγωνία για επιβάτη πλοίου που έπεσε στη θάλασσα – Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

    Ημερομηνία:

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα ιρακινής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έπεσε στη θάλασσα τη νύχτα της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ενώ ταξίδευε με πλοίο που είχε προορισμό τη χώρα μας.

    Το πλήρωμα του πλοίου σήμανε συναγερμό όταν αυτό έπλεε σε απόσταση μεγαλύτερη των 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Μπαρλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες της la repubblica, ο άνδρας φέρεται να πήδηξε στη θάλασσα από την πρύμνη του πλοίου «Αριάδνη» και είχε αναχωρήσει από την Ανκόνα με προορισμό την Πάτρα. Το περιστατικό ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το πλήρωμα.

    Άμεσα ενημερώθηκε το επιχειρησιακό κέντρο της Ακτοφυλακής του Μπάρι, το οποίο έδωσε εντολή για την έναρξη ερευνών. Στην επιχείρηση συνέδραμε και αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο πραγματοποίησε εναέρια αναγνώριση της θαλάσσιας περιοχής όπου επικεντρώνονται οι έρευνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για κούρεμα λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

    Λίγες ημέρες μετά το επίσημο εξιτήριό του από το...

    Συγκλονίζει µαρτυρία για τη φωτιά στην Πάτρα: «Σώσαµε τα σπίτια µας µε τα χέρια µας»

    Όσο περνούν ηµέρες από τις µεγάλες φωτιές που έπληξαν...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Κάηκαν 20.000 στρέμματα

    Την τελική αποτίμηση της καταστροφής, που άφησε πίσω της...

    Το νησί με τους 600 κατοίκους και τα 600 άλογα, που απαγορεύει τα αυτοκίνητα

    Το νησί Mackinac, που επιπλέει σαν κόσμημα ανάμεσα στην...