ΠΑΤΡΑ – Κωστής Κατσανέβας: «Κοντά στη βάση του κόμματος»

    Ημερομηνία:

    Η πρώτη εκδήλωση αυτοοργάνωσης στο Σταροχώρι Ερυμάνθου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την τοπική συντονιστική του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κωστής Κατσανέβας, ο οποίος είναι γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Θόδωρου Κατσανέβα και της Σοφίας Παπανδρέου, κόρης του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Ο Κωστής Κατσανέβας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο του ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι άλλος από το να «γίνει το κόμμα ξανά, ο φορέας των αλλαγών προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και των μη προνομιούχων». Είπε συγκεκριμένα: «Θέλουμε να ακούσουμε τους πολίτες και τα μέλη μας και να καταγράψουμε τα τοπικά προβλήματα. Επιδίωξή μας είναι να είμαστε κοντά στη βάση του κόμματος και να ακουστούν οι φωνές των τοπικών δομών. Στη συνέχεια, όλα όσα καταγράψουμε θα τα μεταφέρουμε στην Κεντρική Επιτροπή της παράταξης».

    Η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα Κατερίνα Σολωμού βρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε στους φίλους του κόμματος. Μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη κατάργησης της ρήτρας αναπροσαρμογής στην ενέργεια και τη θέσπιση πλαφόν στην τιμή του ρεύματος, ενώ έκανε αναφορά και στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μείωση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα. Επιπλέον, σχετικά με την αγροκτηνοτροφία επισήμανε ότι απαιτείται μεγαλύτερη επιδότηση στους παραγωγούς και κτηνοτρόφους, ενώ εξήγησε πως λόγο του ότι οι περισσότεροι εργάτες γης είναι αλλοδαποί είναι επιβεβλημένο να τους δοθούν άδειες παραμονής για να ζουν και να εργάζονται νόμιμα στη χώρα.

    Στην εκδήλωση πήραν μέρος δεκάδες άτομα, τα οποία γέμισαν την ταβέρνα «Μανέτας», γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένα τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ καθώς διαβλέπουν εύφορο έδαφος για επανασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία. Αλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες στο ΠΑΣΟΚ Αχαΐας κινούνται στοχεύοντας στο τρίπτυχο «άνοιγμα στην κοινωνία, επίσκεψη στην επαρχία, απόκτηση οργανωτικής δομής».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...

    Zodiac: Αποκρυπτογράφησαν το ανατριχιαστικό μήνυμα του serial killer 51 χρόνια μετά!

    Χρειάστηκε να περάσουν 5 ολόκληρες δεκαετίες προκειμένου να καταφέρει...

    Ρίτσαρντ Ραμίρεζ: Ο στυγερός serial killer που καταδικάστηκε 19 φορές σε θάνατο

    “Σιγά τα λάχανα! Ο θάνατος είναι στους κινδύνους του...

    Οταν 180 Πατρινοι πλήρωσαν πρόστιμο… για αντικανονικό βάδισμα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

    "180 Πατρινοί θα πληρώσουν πρόστιμο συλληφθέντες να βαδίζουν αντικανονικά". Αυτός...