ΠΑΤΡΑ: Κούλουμα σε πλαζ (πάρκο εκπαιδευτικών δράσεων), νότιο πάρκο και «κόκκινο  μύλο»

    Ημερομηνία:

    ΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

     Δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα, μουσική,  χορός, τραγούδι  και το πατροπαράδοτο πέταγμα του χαρταετού συνθέτουν και φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της Πάτρας για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας.

    Σημεία αναφοράς για μία ακόμα φορά είναι η Δημοτική πλαζ( Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων), το Νότιο Πάρκο και ο «Κόκκινος Μύλος».

    Τρία μουσικά σχήματα από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 3.30 το απόγευμα   θα ερμηνεύουν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια.

    Στη Δημοτική πλαζ θα εμφανιστεί το συγκρότημα  «Κου του Ρου» με παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια. Η Ορχήστρα AKRIVOS BAND θα βρίσκεται στο Νότιο Πάρκο και θα παρουσιάσει λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.Στον «Κόκκινο Μύλο» την μουσική νότα της ημέρας θα δώσει με λαϊκά τραγούδια, το συγκρότημα «Μεταξύ μας».

    • Οι εκδηλώσεις της Καθαρής Δευτέρας διοργανώνονται με την υποστήριξη της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέμπη: «Τα κορίτσια δεν ήθελαν να γυρίσουν εκείνη την μέρα» – Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της Μυρσίνης

    Τον δικό τους Γολγοθά ανεβαίνουν οι οικογένεις των θυμάτων,...

    Πανόπουλο: Ο λόγος που οι γονείς αποφάσισαν αποχή των παιδιών τους!

    Mαθητές εκφράζουν την ανασφάλεια τους λόγω της εναλλαγής 5...

    Η κλασική συνταγή για αφράτο σνίτσελ

    Το αφράτο καλοπαναρισμένο και καλοτηγανισμένο σνίτσελ, είναι φαγητό ονειρικό. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους...

    Τέμπη: Ξεσπούν οι γονείς των θυμάτων – «Είμαι σίγουρη ότι η κόρη μου φώναζε “μαμά” και δεν μπορούσα να την βοηθήσω»

    Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο Παρασκευή (28.02.2025) από την μαύρη...
    Best Shop