Πάτρα: Κουβαλούσε κάθειρξη 8 ετών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη!

Ημερομηνία:

Είχε καταδικαστεί με κάθειρξη 8 ετών αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη, μέχρι προχθές το βράδυ οπότε και συνελήφθη απο τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η εν λόγω γυναίκα συνελήφθη διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους από την οποία διατάσσεται η έκτιση μέρους της ποινής ενός μηνός για κλοπή.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Lans Stroll έκανε βόλτα στο Μονακό με μια Aston Martin αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ

Διακοπές κάνει η Formula 1 και οι οδηγοί της βρίσκουν ευκαιρία...

Πάτρα: Θρήνος για το Νο 11 της ΕΑΠ στο μπάσκετ

Έφυγε στα 59 του ο γνωστός δικηγόρος και πρώην...

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών της επόμενης εβδομάδας, έως 21 Αυγούστου

Την ερχόμενη εβδομάδα e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ θα καταβάλουν σε δικαιούχους συνολικό ποσό άνω...