ΠΑΤΡΑ: Λειτουργία του υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων από αύριο Σάββατο

    Ημερομηνία:

    Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν το επόμενο διήμερο, από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία Αστέγων από αύριο Σάββατο 4/11/2023 έως και την Κυριακή 5/11/2023.

    Η υποδοχή των ενδιαφερομένων να φιλοξενηθούν στην δομή θα γίνεται κατά τις ώρες 7μμ – 9μμ.

    Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κλπ).

    Για  περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες  8:00 – 15:00 & 20:00-21:00 και σε έκτακτη ανάγκη μόνο έως τις 10:00μμ, στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.

    Το Υπνωτήριο του Δήμου Πατρέων λειτουργεί από τον ΚΟΔΗΠ  στα πλαίσια «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο» του Επιχειρησιακού Προγράμματος “ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –  ΕΣΠΑ 2021-27.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπράβοι από την Πάτρα… τρομοκρατούν την Κεφαλονιά! Ξύλο και εκβιασμοί

    Μπράβοι από την Πάτρα… μετακόμισαν στην Κεφαλονιά! Το θέμα...

    Υπόθεση Μουρτζούκου: «Η λαλίστατη Ειρήνη περιέγραψε άθελά της πώς συνέβησαν οι θάνατοι», είπε η Γρηγόρης Λέων

    Συνελήφθη χθες η Ειρήνη Μουρτζούκου κατόπιν σχετικού εντάλματος του...

    Γιατί κάποιες επινοούν την ηλικία τους;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85/

    Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έκλεισε τα 79 – Η αφιέρωση της συζύγου του

    Τις ευχές της έστειλε η Τζένιφερ Φλάβιν στον αγαπημένο της, Σιλβέστερ Σταλόνε....