ΠΑΤΡΑ: Λειτουργούσε το καφέ στο κέντρο της πόλης… ενώ είχε μπει “λουκέτο”! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

    Ημερομηνία:

    Σε κατάστημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι κλειστό πραγματοποίησαν έλεγχο οι αστυνομικοί του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σήμερα τα ξημερώματα και διαπίστωσαν πως λειτουργούσε κανονικά!

    Το προηγούμενο διάστημα, οι Αρχές είχαν επιβάλει πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας αλλά φαίνεται πως η διεύθυνση του μαγαζιού δεν πειθάρχησε στις ποινές. Ετσι, σήμερα τα ξημερώματα, κατά το νέο έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά το χρόνο που είχε ανασταλεί η λειτουργία του (15νθημερη αναστολή λειτουργίας) λόγω προηγούμενης παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

    Στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 25.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (παραβίαση αναστολής λειτουργίας) και 300 ευρώ για μη ανάρτηση σήμανσης για τον μέγιστο αριθμό πελατών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάλα αρακά: Τι προσφέρει και πώς να το φτιάξεις

    Για όσους απέχουν από τα ζωικά προϊόντα, το γάλα...

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...