ΠΑΤΡΑ: Λεμόνια και πορτοκάλια… εναντίον κατοίκων

    Ημερομηνία:

     

    Επιθέσεις με λεμόνια στα σπίτια τους δέχονται κάτοικοι περιοχών της Πάτρας αργά το βράδυ. Οι επιθέσεις γίνονται συστηματικά όπως αναφέρουν με μήνυμα που έστειλαν στην «Πολιτεία». Το φαινόμενο παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο μετά τα μεσάνυχτα, , στις περιοχές των Κάτω Συχαινών, των Αμπελοκήπων και των Μποζαϊτίκων. Κάτοικοι τονίζουν πως  από τις επιθέσεις προκαλούνται ζημιές και έχουν ενημερώσει την αστυνομία για τη δράση των νεαρών όπως αναφέρουν ατόμων, τα οποία χάνονται στα στενά, όπως λένε χαρακτηριστικά. Είναι αγανακτισμένοι και ζητούν την άμεση παρέμβαση για αντιμετώπιση της κατάστασης. O αναγνώστης μας Σάκης Π. περιγράφει: Συνήθως γίνονται 12-2 το βράδυ. Δυστυχώς χάνονται στα στενά προτού προλάβουμε να βγούμε έξω. Συνήθως Κυριακές, Τρίτες, Πέμπτες. Αλλά έχει τύχει και άλλες μέρες. Μέχρι να έρθει η αστυνομία έχουν εξαφανιστεί. Αν και σπάνια έχω δει αστυνομία. Τους έχω ζητήσει έστω κάποιες περιπολίες. Δίπλα είναι το Τμήμα στην οδό Πανεπιστημίου. Αλλά δεν γίνεται κάτι»!

    Και δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Προ ημερών  επικράτησε πανικός, όταν διερχομενοι οδηγοί αυτοκινήτων ακινητοποίησαν τα οχήματα τους και χτυπούσαν με άγριες διαθέσεις την εξωτερική πόρτα πολυκατοικίας, για να εισέλθουν σε αυτή και να λογαριαστούν με φοιτητές που διαμένουν σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου. Τι είχε συμβεί; Οι  νεαροί βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και εκσφενδόνιζαν πορτοκάλια σε διερχόμενα οχήματα. Άλλες παρόμοιες επιθέσεις έχουν καταγραφεί και στην περιμετρική αλλά και σε άλλες οδούς της πόλης. Με τους αγνώστους να εκσφενδονίζουν πορτοκάλια σε διερχόμενα οχήματα. Ακρως επικίνδυνο φαινόμενο καθώς ενδέχεται να προκληθεί σοβαρό τροχαίο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...