ΠΑΤΡΑ – ΛΙΜΑΝΙ: Επτά οδηγοί φορτηγών είπαν “όχι” στα τεστ και … πήγαν αυτόφωρο! Ενας αθωώθηκε

    Ημερομηνία:

    Eπτά είναι τα περιστατικά από την έναρξη της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων στο λιμάνι της Πάτρας μέχρι σήμερα με πρωταγωνιστές οδηγούς φορτηγών που αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ κορωνοϊού. Οι περισσότεροι είναι Έλληνες που επέστρεφαν από την Ιταλία και αφού αρνήθηκαν να κάνουν το τεστ οδηγήθηκαν ενώπιων των εισαγγελικών αρχών και τους επιβλήθηκε το ιδιαίτερα τσουχτερό πρόστιμο των 5.000 ευρώ. Η άρνηση των οδηγών φορτηγών να κάνουν το τεστ προκύπτει στις περισσότερες των περιπτώσεων από το φόβο τους μη βρεθούν θετικοί αν και ασυμπτωματικοί, άρα, πράγμα που θα επηρεάσει άμεσα τη δουλειά τους και τη συνέχεια του ταξιδιού τους.
    Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του 50χρονου Πατρινού που κηρύχθηκε αθώος για το «όχι» του στο τεστ με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αυτόφωρο.
    Η δικαστική απόφαση αθώωσής του εκτιμάται ότι μπορεί να προκαλέσει κύμα ανυπακοής στη διενέργεια τεστ στο λιμάνι με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την «εισαγωγή» κρουσμάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σάμος: 18χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ

    Με κάταγμα κρανίου, εξάρθρωση ώμου και μώλωπες σε όλο...

    Τραγωδία με 25χρονη από την Κ. Αχαϊα! Σκοτώθηκε στην Αθήνα στο τροχαίο στην Καισαριανή – ΦΩΤΟ – Ξέσπασε η αδελφή της

    Σφοδρό τροχαίο με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της...