ΠΑΤΡΑ: Μάστιγα η κλοπή καταλυτών

    Ημερομηνία:

    Σε «μάστιγα» εξελίσσεται η κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα, κυρίως λόγω των ευγενών και ιδιαίτερα πολύτιμων μετάλλων – παλλάδιο, ρόδιο και πλατίνα – που περιέχουν, αλλά (όπως μας λένε άνθρωποι της αγοράς) και λόγω της έλλειψης που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε διάφορα ανταλλακτικά οχημάτων.

    Η «μάστιγα» αυτή έφτασε και στην Πάτρα. Συμπολίτης μας ανέφερε ότι προχθές κλάπηκαν καταλύτες από δύο αυτοκίνητα στο δημοτικό πάρκιγνκ του Αγίου Διονυσίου, (φωτό), ενώ άλλοι τέσσερις είχαν κλαπεί πριν μερικές μέρες. Το γεγονός έχει θορυβήσει τους πολίτες, δεδομένου ότι ένας καταλύτης σε ένα σύνηθες επιβατικό αυτοκίνητο Ι.Χ. μπορεί να κοστίζει μαζί με υλικά και εργασία ακόμα και πάνω από 500 ευρώ. Σημειώνεται, επίσης, ότι η κλοπή καταλύτη από αυτοκίνητο αποζημιώνεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες μόνο εάν υπάρχει η κάλυψη για «μερική κλοπή».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη ξέρει γιατί κάποια αρώματα μας ενοχλούν

    Σίγουρα θα σας έχει τύχει να περάσετε δίπλα από...

    Περισσότερα από 600 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό τους τελευταίους έξι μήνες στη Νιγηρία, λένε οι MSF

    Περισσότερα από 600 παιδιά έχουν πεθάνει από υποσιτισμό τους...

    Πατρινή εταιρεία αποχωρεί από το Χρηματιστήριο! Ολο το σκεπτικό για την απόφαση – ΦΩΤΟ

    Σε νέα εποχή περνά η ιστορική πατρινή εταιρεία Μύλοι...

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ: Στην τριμελή επιτροπή των ιατροδικαστών οι φάκελοι για τα νεκρά παιδιά Μουρτζούκου – Ροδίτη

    Στην Τριμελή Επιτροπή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας η οποία λειτουργεί...