Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ στίβου

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή (χθες 30 Οκτωβρίου) το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τετραήμερο προπονητικό καμπ στίβου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 23 αθλητών και αθλητριών και 7 προπονητών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Ξενώνα.

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος παραβρέθηκαν στο Σεμινάριο Προπονητικής που έγινε το Σάββατο το απόγευμα στην αίθουσα Αλέκα Σιούλη του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

    Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους Έλληνες αθλητές και προπονητές, τονίζοντας: «Μέσα σε πολύ αντίξοες συνθήκες κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε σε καλή κατάσταση τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις για να είναι στη διάθεση σας. Ο Δημοτικός Ξενώνας έγινε γι αυτόν ακριβώς το σκοπό και είναι στη διάθεση όλων των αθλητικών και άλλων φορέων της πόλης για δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού».

    Εκ μέρους των φιλοξενουμένων ο προπονητής στίβου Ναπολέων Κεφαλόπουλος που συμμετείχε στο καμπ και δίδαξε στο προπονητικό σεμινάριο ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις δυνατότητες που παρέχει  ο Δήμος και τόνισε: «Όλοι οι μεγάλοι τουλάχιστον Δήμοι της χώρας πρέπει να μιμηθούν την Πάτρα και να διαμορφώσουν  ανάλογες συνθήκες».

    Φλίγκος

    Στο σεμινάριο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Πεγλερίδης και Βασίλης Καρανάσος Γενικός Γραμματέας και Ταμίας αντίστοιχα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.

    Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το προπονητικό καμπ στίβου

    Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με την Πατρινή πρωταθλήτρια του βάδην Σοφία Αλικανιώτη, η οποία συμμετείχε στο καμπ και  δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που στη πόλη μου ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα και στηρίζεται απεριόριστα από το Δήμο που βελτιώνει διαρκώς τις αθλητικές υποδομές, και προωθεί το μαζικό λαϊκό και τον αγωνιστικό αθλητισμό».

    Στο προπονητικό καμπ που διοργάνωσε ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος «Άκρος» με οργανωτικό υπεύθυνο το γνωστό Πατρινό προπονητή Γιάννη Δαγκόγλου εκτός από την πρωταθλήτρια Σοφία Αλικανιώτη συμμετείχαν μεταξύ άλλων ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών και οι: Έφη Κουρκουτσάκη, Κυριακή Φιλντισάκη (αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελο) και οι: Ζωή Ανδρικοπούλου Ισαβέλλα Κοτσαχείλη και Ιλιάνα Χατζηπαναγιώτου μέλη των εθνικών ομάδων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΙΚΙΠΑ: Εκδήλωση με θέμα Βιοποικιλότητα και κλιματική αλλαγή

    Αφιερωμένη στη Μεσογειακή βιοποικιλότητα και στις επιπτώσεις της απ’...

    Ακρίβεια: Πού θα κυμανθούν οι τιμές στα καλοκαιρινά φρούτα

    Τόσο στις λαϊκές αγορές όσο και στα μανάβικα οι τιμές των...

    ΠΑΤΡΑ: Στις 26 Μαΐου ξεκινά η ετήσια έκθεση του Μορφωτικού Συλλόγου Κυριών

    Ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελληνίδων Κυριών Πάτρας (Όθωνος Αμαλίας 74) πραγματοποιεί την...