ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και ελέφαντα θα σκότωνε η ποσότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    «…Η ποσότητα της συγκεκριμένης ουσίας ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα…» Αυτό έλεγε στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

    GLEARNET
    Η ποσότητα της ουσίας κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήταν τόσο μεγάλη και ισχυρή, που επέφερε το θάνατο μέσα σε μόλις 10 έως 15 λεπτά.

    Σαστισμένοι ακόμα και αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών, που έχουν χειριστεί τα πιο ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα στην Ελλάδα, έλεγαν στο CNN Greece: «…ότι ήταν τόσο μεγάλη η μανία της γυναίκας αυτής, για να σιγουρευτεί ότι το παιδί θα πεθάνει, που του έδωσε τόσο μεγάλη ποσότητα από την επικίνδυνη ουσία που αντιστοιχεί σε ποσότητα, που θα έδινε ένας κτηνίατρος σε ένα ζώο μεγάλων διαστάσεων, καθώς η κεταμίνη χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στην κτηνιατρική ως αναισθητικό. Ακόμη και εμείς ψάχνουμε αν είχε προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία είτε από κάποιο κατάστημα που πουλάει κτηνιατρικά φάρμακα είτε μέσω διαδικτύου…..».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης αύριο Τετάρτη

    Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη...

    Πάτρα – Υγειονομική “βόμβα” στην Τέρψη: Βουνά από σκουπίδια στη συμβολή Αμβρακίας και Πρέσπας (φωτο+video)

    Σκουπίδια κάθε λογής, καναπέδες, έπιπλα και βουνά από χορτάρια...

    ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις έως 30 Οκτωβρίου για το επίδομα 600 ευρώ – Οι δικαιούχοι

    Στη διάθεση των δικαιούχων παραμένει η ψηφιακή πλατφόρμα που αφορά στη χορήγηση της εισοδηματικής...