ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και ελέφαντα θα σκότωνε η ποσότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα

    Ημερομηνία:

    «…Η ποσότητα της συγκεκριμένης ουσίας ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα…» Αυτό έλεγε στο CNN Greece υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα.

    Η ποσότητα της ουσίας κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήταν τόσο μεγάλη και ισχυρή, που επέφερε το θάνατο μέσα σε μόλις 10 έως 15 λεπτά.

    Σαστισμένοι ακόμα και αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών, που έχουν χειριστεί τα πιο ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα στην Ελλάδα, έλεγαν στο CNN Greece: «…ότι ήταν τόσο μεγάλη η μανία της γυναίκας αυτής, για να σιγουρευτεί ότι το παιδί θα πεθάνει, που του έδωσε τόσο μεγάλη ποσότητα από την επικίνδυνη ουσία που αντιστοιχεί σε ποσότητα, που θα έδινε ένας κτηνίατρος σε ένα ζώο μεγάλων διαστάσεων, καθώς η κεταμίνη χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στην κτηνιατρική ως αναισθητικό. Ακόμη και εμείς ψάχνουμε αν είχε προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία είτε από κάποιο κατάστημα που πουλάει κτηνιατρικά φάρμακα είτε μέσω διαδικτύου…..».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο με μηχανή ο Σωκράτης Καραγιάννης

    Τραγωδία στην Φωκίδα χθες το βράδυ, με θύμα 49χρονο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 26/2/2026

    12:00 COSMOTE SPORT 6 HD Ντανιίλ Μεντβέντεφ – Τζένσον...

    Δυτική Ελλάδα: Υπάλληλος με πλαστό πτυχίο πρέπει να επιστρέψει 230.000 ευρώ!

    Υπάλληλος στον Δήμο Αγρινίου εργαζόταν για χρόνια με πλαστό...

    Πάτρα: Εβαλαν “βόμβα” στο παράθυρο υπηρεσίας στο Κουκούλι – φωτό

    Μεγάλη κινητοποίηση πριν λίγη ώρα στην Πάτρα, καθώς εντοπίστηκε...