ΠΑΤΡΑ: Μέχρι και ταξί της είπαν να πάρει… για να τους δώσει τα λεφτά

    Ημερομηνία:

    Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων από σπείρα επιτηδείων, οι οποίοι αποσπούν από τα ανυποψίαστα θύματά τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

    Ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα το απόγευμα της Δευτέρας, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα από την περιοχής της Αγυιάς.

    Η γυναίκα δέχτηκε τηλέφωνο από άγνωστο, ο οποίος της ανέφερε ότι θα έπρεπε να του δώσει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, καθώς συγγενικό της πρόσωπο είχε σοβαρό ατύχημα.

     

    Το παράδοξο είναι ότι οι απατεώνες… έδωσαν ραντεβού με την ηλικιωμένη, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της Πάτρας, την πλατεία Γεωργίου, με τη γυναίκα να μισθώνει ταξί για να φτάσει εκεί και να τους παραδώσει τα χρήματα!

     

    Αμέσως μόλις τους έδωσε την τσάντα με τα 5.000 ευρώ μετρητά, οι απατεώνες έγιναν καπνός, με την ηλικιωμένη να συνειδητοποιεί τι είχε σύμβεί ώρες μετά.

     

    Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πολιτευτής ΝΔ Αχαΐας Ανδρέας Τσώκος συναντήθηκε με τον ΓΓ Αγροτικής Πολιτικής Αντώνη Φιλιππή

    Με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων...

    Γιάννης Ματσούκας για την Victoria Hislop: Μια σπουδαία προσωπικότητα που αγαπά την Ελλάδα

    Με τη διακεκριμένη Βρετανή συγγραφέα Victoria Hislop συναντήθηκε & μίλησε ο...

    Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών είχε ο Δημήτρης Γ. Παλούμπης

    Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Χρήστο Μπούρα, συνάντησε το...

    Πάτρα: Αυτός είναι ο αρχιτέκτονας που αναστήλωσε το Αρχαίο Ωδείο – Η ιστορία του

    "Η πρώτη εντύπωση ήταν τελείως απογοητευτική. Όσα είδα μου...