ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη ανησυχία για τα κρούσματα σε 12χρονα παιδιά

    Ημερομηνία:

    Στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της περιοχής νοσηλεύονται συνολικά 65 ασθενείς με κορωνοϊό από αυτούς οι 14 σε κλίνες ΜΕΘ κορονοϊού.

    Συγκεκριμένα, στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 32 ασθενείς στην Κλινική κορονοϊού, ένα περιστατικό στην Παιδιατρική και 11 στη ΜΕΘ Covid, ενώ στον  «Άγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται τρεις ασθενείς στην ΜΕΘ και άλλοι 18 στην Κλινική κορονοϊού.

    Μπορεί ο αριθμός των νοσηλειών να μην ανησυχεί τους υγειονομικούς φορείς, ωστόσο, η υπερβολικά υψηλή αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού σε μικρά παιδιά προκαλεί έντονο προβληματισμό.

    Είναι χαρακτηριστικό πως την Τετάρτη στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των δειγματοληπτικών ελέγχων που έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, εντοπίστηκαν 9 θετικοί στον ιό.

    Από τους ελέγχους στο Επιμελητήριο Αχαΐας βρέθηκαν 7 θετικά δείγματα σε παιδιά μέση ηλικία  τα 12 έτη # αγόρια και 4 κορίτσια).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...