ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη επιτυχία για την παράσταση «ΜΟΥ ΜΟΥ» από τη θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ»

Ημερομηνία:

Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ» παρουσίασε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και στο κατάμεστο από κόσμο όμορφο υπαίθριο θεατράκι της Κρήνης,  την κωμωδία  του Jean de Létraz «ΜΟΥ ΜΟΥ», σε σκηνοθεσία της  Νικόλ Πετρουλή.

Σημαίνοντα πρόσωπα από το χώρο του πολιτισμού καθώς και το θεατρικό κοινό της περιοχής αλλά και της Πάτρας, χειροκρότησαν θερμά και επιβράβευσαν τη θεατρική ομάδα «ΘΕΩΡΙΚΟΝ» για τη ζωντάνια, το κέφι, το χιούμορ αλλά και την υποκριτική της άνεση επί σκηνής, αφήνοντας έντονο αποτύπωμα και υποσχέσεις για το μέλλον της ερασιτεχνικής δημιουργίας στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η παράσταση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας 2022 που πραγματοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού τομέα του Δήμου Πατρέων και λαμβάνουν μέρος ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της περιοχής μας, ενώ θα επαναληφθεί μελλοντικά σε θεατρικό χώρο της Πάτρας για όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν.

Τους ρόλους του έργου υποδύθηκαν οι: Γιώργος Τσουκαλάς, Αλεξάνδρα Χρήστου, Ανδριάννα Παπανδρέου, Γιάννης Βλάχος, Χρήστος Γιαχαλής, Βίκυ Σταυροπούλου, Νίκος Γιαχαλής, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Νικόλ Πετρουλή και το Φροντιστήριο η Αγγελική Σαλπιστή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μια νέα επιχειρηματική άφιξη αναμένεται με ενδιαφέρον στο κέντρο της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ac%cf%86%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5/

7 Οκτωβρίου 1571. Η θάλασσα έξω από την Πάτρα γίνεται πεδίο μάχης.

7 Οκτωβρίου 1571. Η θάλασσα έξω από την Πάτρα γίνεται πεδίο...

Σε ευθανασία θα υποβληθεί ο σκύλος που πυροβολήθηκε στη μουσούδα στην Ηλεία

Τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση κακοποίησης του αδέσποτου σκύλου...