ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη πτώση στην κίνηση της αγοράς στην “κόκκινη” πόλη

    Ημερομηνία:

    Αρκετά πεσμένη ήταν η κίνηση στην αγορά της Πάτρας μετά την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων και την άνοδο των κρουσμάτων.

    Τόσο ο εμπορικός κόσμος, όσο και οι καταναλωτές ήταν μουδιασμένοι και τίποτα δεν θύμιζε την τόνωση που είχε η αγορά τις περασμένες ημέρας όταν τα καταστήματα λειτουργούσαν κανονικά.

    Σύμφωνα με τους εμπόρους ο τζίρος έπεσε κατακόρυφα, με τον κόσμο να μην έχει συνηθίσει ακόμα τα ψώνια με ραντεβού, παρά τις καλές τιμές που υπάρχουν στις βιτρίνες των καταστημάτων.

    Όπως λένε παράγοντες της αγοράς πλέον δεν περιμένουν κάτι καλύτερο το διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων, δηλαδή στις 8 Φεβρουαρίου. Θυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις λήγουν στις 27 του μήνα.

    Να αναφέρουμε ότι οι έμποροι σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου τοςυ ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας κατά των νέων περιοριστικών μέτρων τις οποίες και θα ανακοινώσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγγελική Νικολούλη: «Το “Φως στο Τούνελ” επιστρέφει με ένα νέο θρίλερ που κόβει την ανάσα»

    To «Φως στο Τούνελ», η μακροβιότερη εκπομπή  ερευνητικής δημοσιογραφίας επιστρέφει την Παρασκευή...

    Νοσοκόμα του Μίχαελ Σουμάχερ βιάστηκε από φίλο του γιου του στην έπαυλη της οικογένειας

    Στο μικροσκόπιο της ελβετικής Δικαιοσύνης βρίσκεται υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που αφορά...

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών τιμά τον προστάτη του Άγιο Ευαγγελιστή Λουκά, με εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει αυτό το σαββατοκύριακο 18 και 19...

    «Τρώμε» περιττή ακτινοβολία: Χωρίς λόγο 4 στις 10 αξονικές

    Τέσσερις στις δέκα αξονικές τομογραφίες που γίνονται στη χώρα μας...