Στο ίδιο έργο θεατές και µάλιστα σε διάστηµα λίγων ωρών βρέθηκε το Κέντρο Παιδικής Μέριµνας Θηλέων Πάτρας µετά την εξαφάνιση των δύο κοριτσιών, ηλικίας 14 και 15 ετών.
Πρόκειται για τις δύο ανήλικες που το έχουν «σκάσει» κι άλλες φορές από την δοµή το τελευταίο διάστηµα.
Όπως αποκάλυψε ο o Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος στον MAX fm και τον Γιάννη Γεωργόπουλο υπάρχει η σκέψη τα δύο κορίτσια να μεταφερθούν σε άλλο ίδρυμα.
«Αυτά τα κορίτσια δεν μπορούν να μπουν στην κανονικότητα. Έχουν μάθει να είναι ελεύθερα. Το έχουν σκάσει πέντε φορές αυτό το μήνα. Υπάρχει η σκέψη με την πρόεδρο της Κοινωνικής Πρόνοιας αυτά τα κορίτσια να μεταφερθούν σε άλλο ίδρυμα. Έχω κάνει εντάλματα αυτά τα κορίτσια να μεταφερθούν στην Αθήνα ή στα Γιάννενα. Υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή καθώς στο ίδρυμα υπάρχουν και παιδιά που δίνουν πανελλήνιες. Μάλιστα για την 14χρονη υπάρχει συγγενικό περιβάλλον στα Προσφυγικά».
Ακούστε το ηχητικό:

