ΠΑΤΡΑ: Μέσα σε 5 μέρες…. εκατοντάδες κρούσματα! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται η αυξητική τάση των κρουσμάτων στην Πάτρα και στην Αχαϊα τις μέρες του Φεβρουαρίου.

    Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ τα κρούσματα τις πέντε πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου με τα 78 χθεσινά έφτασαν στο σύνολο τα 349.

    Το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της διασποράς που υπάρχει στην Πάτρα και της αυξημένης συρροής η οποία θα πρέπει να αναχαιτιστεί το επόμενο δεκαπενθήμερο, προκειμένου η έξαρση του Φεβρουαρίου να πάρει τραγικές διαστάσεις,.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι πάνω από το 70% των κρουσμάτων αυτών προέρχονται από την Πάτρα και κυρίως από το κέντρο της πόλης όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη διασπορά.

    Το μόνο θετικό είναι ότι τουλάχιστον τις μέρες της έξαρσης των κρουσμάτων ο ιός δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο, χωρίς να παρουσιάζει ανοδικές τάσεις. Κάτι που δείχνει ότι αν τηρηθούν τα μέτρα η έξαρση αυτή θα ανατραπεί μέσα στις επόμενες μέρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πράσινες πατάτες: Τι σημαίνει αν οι πατάτες έχουν πρασινίσει λίγο – Τι κίνδυνος υγείας υπάρχει!

    Πράσινες πατάτες: Όταν διατηρείτε τις πατάτες σε κάποιο πολύ...

    Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό πριν τον γάμο τους

    Τη γη κάτω από τα πόδια της έχασε μια μέλλουσα...

    «Για να εξοικονομήσετε χρήματα, ίσως πρέπει να ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ πρωινό»!

    Πασίγνωστη εφημερίδα βάζει «φωτιά»! Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας Αμερική...

    Forbes: Πώς μπορεί κανείς να γίνει… δισεκατομμυριούχος

    Κι όμως, υπάρχουν τρεις νόμιμοι τρόποι για να στεφθείτε δισεκατομμυριούχος. Ο...