ΠΑΤΡΑ: Μετακομίζει το εστιατόριο – bar, που μας διασκεδάζει 30 χρόνια!

    Ημερομηνία:

    Τριάντα χρόνια πέρασαν από τότε που το πρώτο “Ρόδον” άνθισε στην Πάτρα. Μια ολόκληρη γενιά διασκέδασε στον χώρο που αγαπήθηκε όχι μόνο από Πατρινούς αλλά και από επισκέπτες της πόλης, αφού η αύρα των νησιών του Αιγαίου είχε μεταφερθεί με έναν μαγευτικό τρόπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Το Ρόδον από αυτό το καλοκαίρι “μετακομίζει”! Και πάλι απέναντι από τη θάλασσα ώστε να μην στερηθούν οι θαμώνες του αυτή την αύρα! Θα έχουν όμως απέναντι τους την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, θα βλέπουν το “στενό” του Ρίου. Εκεί στο παλιό “Soka” θα “φυτρώσει” το “Ρόδον”! Για να μας χαρίσει νύχτες μαγικές, με ποτό, φαγητό, επιλεγμένη μουσική και πάντα με την φροντίδα του Κωνσταντίνου Σακκή και των συνεργατών του. Η διασκέδαση στην Πάτρα πλέον αποκτά νέα “σφραγίδα”: Ρ-Ρ. Ρόδον στο Ρίον.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ο κ. Σακκής ανέλαβε το Ρόδον (το Θερινόν) το 1996. Ομως δεκατρία χρόνια πριν το κατάστημα λειτουργούσε στην Πάτρα από τον ιδρυτή του Γιάννη Συνοδινό. Αρα συνολικά το Ροδον γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια! Ομως το Θερινόν Ρόδον πριν 30.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

    Έρευνες έχουν δείξει ότι το μέσο βάθος ενός κόλπου...

    Απώλεια βάρους: 4 ύπουλοι παράγοντες που επηρεάζουν τον μεταβολισμό σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%80%cf%8e%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-4-%cf%8d%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%bf/

    Έρχονται νέες αλλαγές στον ΚΟΚ: «Κόφτης» στις ανανεώσεις των διπλωμάτων στους ηλικιωμένους – Εκκίνηση μηχανής μόνο με κράνος

    Σημαντικές αλλαγές με στόχο την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων δρομολογεί η...

    Πώς να απαντήσετε στην αγένεια – Οι 7 φράσεις που βάζουν τον άλλο στη θέση του

    Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, διαπιστώνουμε ότι οι αγενείς άνθρωποι...