ΠΑΤΡΑ: Μήνυσε τον άνδρα της γιατί την βίασε μέσα στο σπίτι της παρουσία ανήλικου

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με την καταγγελία γυναίκας, ο σύζυγός της, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη, εντός της οικίας τους, σε περιοχή της Πάτρας.

    Η γυναίκα προσήλθε στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή και σε βάρος του υπέβαλε μήνυση, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να συλληφθεί σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα από το νόμο. Η γυναίκα μάλιστα έδωσε κατάθεση παρουσία ψυχολόγου.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καταγγελλόμενης πράξης, φέρεται να βρισκόταν στο χώρο ανήλικο μέλος της οικογένειας.

    Ο άνδρας κρατείται και με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

    Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι τα αποδιδόμενα σεξουαλικά εγκλήματα, έχουν την ίδια ποινική αντιμετώπιση είτε πρόκειται για έγγαμο είτε για άγαμο άτομο.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – Αλεξάνδρα Σδούκου: «Το πόρισμα Καρώνη καταρρίπτει με κρότο τα περί συγκάληψης στα Τέμπη»

    Με σαφείς αιχμές κατά της αντιπολίτευσης αλλά και με...

    ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ: Απανωτές επιθέσεις σε περαστικούς από αγέλη αδέσποτων

    Παραλία Πατρών, κοντά στην Οβρυά. Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι, εδώ...

    Η ΠΑΤΡΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ «ΣΤΟΧΟΣ» ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΤΗΣ ΑΑΔΕ – Έφοδος της Εφορίας σε συνεργεία, πλυντήρια και πάρκινγκ

    Συναγερμός σε συνεργεία αυτοκινήτων, πλυντήρια και χώρους πάρκινγκ στην...