ΠΑΤΡΑ: Μπαράζ εμπρησμών, εκβιασμοί και ξυλοδαρμοί – Κλίμα ανασφάλειας και ανησυχίας σε πολίτες

    Ημερομηνία:

    Εμπρησμοί σε οχήματα, δίκυκλα και καταστήματα, εκβιασμοί, ξυλοδαρμοί και διαπληκτισμοί σε νυχτερινά κλαμπ συνθέτουν σκηνικό ανασφάλειας και ανησυχίας στην Πάτρα τους τελευταίους μήνες.

    Φλίγκος

    Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά εμπρησμών σε οχήματα και δίκυκλα με τους πολίτες σε γειτονιές της Πάτρας να βρίσκονται στο… πόδι.

    Το περιστατικό που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Ευβοίας στα Ζαρουχλέικα προβληματίζει ακόμα περισσότερο, καθώς ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη με την κατηγορία της εκβίασης. Την ώρα λοιπόν που αυτός κρατείτο, άγνωστοι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιχείρησαν να κάψουν το όχημά του. Προανάκριση για το πώς ξέσπασε η φωτιά στο όχημα διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, αν και όλα δείχνουν πως επρόκειτο για εμπρησμό από πρόθεση.

    Το όχημα μάλιστα φέρεται να ανήκει σε άτομο που σχετίζεται με τη «νύχτα» και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στους πολίτες. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να «φωτίσει» τα ακριβή αίτια και τους δράστες της επίθεσης. Από την πυρκαγιά που ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες προκλήθηκαν ζημιές παρά το γεγονός ότι δύο οχήματα της Π.Υ. Πατρών με πέντε πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και άμεσα επενέβησαν.

    ICECAP

    Πριν λίγες ημέρες, τα ξημερώματα της ξέσπασε πυρκαγιά σε σταθμευμένο δίκυκλο ιδιοκτησίας μιας νεαρής κοπέλας στην περιοχή της Ταραμπούρα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε άλλα δυο μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο.

    Το βράδυ της Ανάστασης στην Άνω Πόλη βρέθηκαν στο στόχαστρο εμπρηστικής ενέργειας αγνώστων τρία σταθμευμένα έξω από το σπίτι του δίκυκλα αστυνομικού που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς μέχρι στιγμής να έχει αναλάβει την ευθύνη συγκεκριμένη ομάδα με αποτέλεσμα οι έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται στο… σκοτάδι.

    Είχαν προηγηθεί εμπρησμοί σε οχήματα στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, των Δεμενίκων, καθώς επίσης τρεις επιθέσεις με γκαζάκια ή με εύφλεκτο υγρό σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής στην Ρήγα Φεραίου και στην Τριών Ναυάρχων αλλά και στα Ψηλά Αλώνια. Οι εμπρησμοί φαίνεται να έχουν γίνει της… μόδας και οι άγνωστοι δράστες όπως προκύψει εκ του αποτελέσματος δρουν ανενόχλητοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αίγιο: Ξεκινά η πεζοδρόμηση της Κλεομένους Οικονόμου και άλλων οδών

    Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ενέκρινε...

    Εγκατάλειψη βρέφους στον Άλιμο – Σπύρου: Πρέπει να βρεθεί αυτός που πήρε το παιδί (βίντεο)

      Ο δικηγόρος της γιαγιάς του βρέφους, Βασίλης Σπύρου μίλησε...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συνελήφθη πρώην διαιτητής της Super League με ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα με τους παράνομους αποκωδικοποιητές – Ο αδερφός και οι συνεργοί

    Δίκτυο που διακινούσε παράνομους αποκωδικοποιητές συνδρομητικών καναλιών εξαρθρώθηκε στην...

    ΠΑΤΡΑ: Τιμητική διάκριση για τον καθηγητή Πέτρο Γρουμπό

    Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας για το δίκτυο UniAdrion,...