ΠΑΤΡΑ: Μπήκαμε μέσα στο Καραμανδάνειο – ΔΕΙΤΕ τις ζημιές από τη φωτιά – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το νοσοκομείο επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας ο οποίος ανακοίνωσε ότι από άυριο Πέμπτη θα λειτουργήσει κανονικά.

    Αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να επαναλειτουργήσει το Καραμανδάνειο Nοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα, που εκκενώθηκε προληπτικά χθες το μεσημέρι, λόγω της φωτιάς στην περιοχή του Γηροκομειού.

    Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας, τόνισε ότι «το χθεσινό γεγονός θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πάρα πολύ άσχημα, αλλά είμαστε σήμερα εδώ όλοι καλά, χωρίς να έχουμε τίποτα δραματικό, διότι το σύστημα λειτούργησε με πάρα πολύ καλό τρόπο».

    Αναφερόμενος στην επίσκεψή του στο νοσοκομείο, είπε ότι «έχω έλθει εδώ για να δω τις ζημιές που έχουν προκληθεί, διότι η φωτιά επεκτάθηκε και έπληξε το νοσοκομείο».

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΙΑΤΡΩΝ

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκαμε μέσα στο Καραμανδάνειο - ΔΕΙΤΕ τις ζημιές από τη φωτιά - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Μπήκαμε μέσα στο Καραμανδάνειο - ΔΕΙΤΕ τις ζημιές από τη φωτιά - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Μπήκαμε μέσα στο Καραμανδάνειο - ΔΕΙΤΕ τις ζημιές από τη φωτιά - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Μπήκαμε μέσα στο Καραμανδάνειο - ΔΕΙΤΕ τις ζημιές από τη φωτιά - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΥΑΠ: Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στην Εγλυκάδα

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών κατασκευής νέου δικτύου...

    Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Μεγάλη αύξηση στη χρήση της πλατφόρμας Freenow by Lyft...

    Patras IQ 2026: Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανέδειξε την καινοτομία μέσα από το “Achaia Business & Innovation Showcase 2026”

      Η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας και ο ρόλος της...