ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν από φωταγωγό σε διαμέρισμα της Ρήγα Φεραίου και άρπαξαν 2.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην «καρδιά» της Πάτρας, επί της Ρήγα Φεραίου.

    Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία κόσμου από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Γεροκωστοπούλου, λόγω της ώρας, κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους, μέσα από τον φωταγωγό.

    Ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, είδαν  το ανοιχτό παράθυρο και από τον φωταγωγό, πατώντας πάνω στα κλιματιστικά, κατέβηκαν στον πρώτο όροφο και μπήκαν στη γκαρσονιέρα από το παράθυρο της κουζίνας, ξηλώνοντας την σίτα.

    Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε αφήσει στο διαμέρισμα το ποσό των 2.000 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν  χωρίς να προκαλέσουν αναστάτωση στον χώρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...