ΠΑΤΡΑ: Μπήκαν από φωταγωγό σε διαμέρισμα της Ρήγα Φεραίου και άρπαξαν 2.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Στο στόχαστρο διαρρηκτών μπήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην «καρδιά» της Πάτρας, επί της Ρήγα Φεραίου.

    Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία κόσμου από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της Γεροκωστοπούλου, λόγω της ώρας, κατάφεραν να εισβάλουν στο διαμέρισμα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους, μέσα από τον φωταγωγό.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο, είδαν  το ανοιχτό παράθυρο και από τον φωταγωγό, πατώντας πάνω στα κλιματιστικά, κατέβηκαν στον πρώτο όροφο και μπήκαν στη γκαρσονιέρα από το παράθυρο της κουζίνας, ξηλώνοντας την σίτα.

    Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε αφήσει στο διαμέρισμα το ποσό των 2.000 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν  χωρίς να προκαλέσουν αναστάτωση στον χώρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός που κυκλοφορεί με Rolls Royce

    Εκανε την εμφάνισή της στην Πάτρα και έκαψε καρδιές....

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...