Πάτρα: Μπήκαν ξύλινα παγκάκια σε όλο τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων

    Ημερομηνία:

    Τα παγκάκια στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων στον οποίο οι εργασίες ανάπλασης έχουν φτάσει κοντά στην ολοκλήρωση τους έχουν μπει. Είναι ξύλινα, κομψά και ομοιόμορφα παγκάκια και ταιριάζουν αρμονικά με το ύφος του πεζόδρομου.

    Τα παγκάκια αυτά υπάρχουν από την αρχή του πεζόδρομου και φτάνουν έως στο τέρμα του. Έτσι οι πεζοί και οι περαστικοί που κάνουν την βόλτα τους στην Τριών Ναυάρχων θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάτσουν κάπου για να ξαποστάσουν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από κύκλους του δήμου μέσα στο επόμενο διάστημα στην Τριών Ναυάρχων θα μπουν από τον ανάδοχο και τα υπόλοιπα στοιχεία που συνθέτουν τον αστικό εξοπλισμό, με βάση πάντα τα όσα ορίζει η μελέτη της ανάπλασης. Δηλαδή φωτισμός, καλαθάκια απορριμμάτων και ακολουθεί η διαμόρφωση των παρτεριών και του πρασίνου.

    Πάτρα: Μπήκαν ξύλινα παγκάκια σε όλο τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ψωμί στην Ελλάδα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό

    Το πρώτο ψωμί που φτιάχτηκε πιθανόν να ήταν μια...

    Ανταρκτική: Η συναρπαστική διαδρομή προς το απόλυτο ταξίδι μιας ζωής

    “Η περιπέτεια είναι απλά ένας κακός σχεδιασμός” είχε γράψει...

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...